Názory čitateľov


Názory k článku:
Budúcnosť peňazí: Decentralizované alebo nie?

12. 8. 2019   Ružena
Hotovosť = sloboda.
Prečo by nejaký imbecil, ktorý sľúbil postaviť diaľnice za 2 roky
mal vedieť koľko zjem rožkov za jeden deň.
12. 8. 2019   yzyz
Buducnost penazi je bezhotovost! A najnovsie Cinsky Komunisti to vymysleli ako prvy platba tvarou ... Tak ci tak uz davno je riadena a kontrolovana spolocnost na zapade na dlhy cez kapital a peniaze transfer medzi bankami a spol. To ze niekto prijal vyplatu v hotovosti je uz malo dneska! Firma to musela niekde do pc a spol zapisat-uctovnictva ! Nebudu peniaze no budu ale inak sa to bude volat bez hotovostne kredity. Pre chudobu a holotu a novodobych otrokov dole. V USA oligarch mafia kabala camorra tam to uz funguje ako vo fasizme-nacizme typ dlhove skore ... V USA ked nemas dobre FICO socialno-dlhove skore ze vies platit v obchode! Tak nic a nikdy nekupis v obchode na dlhy a ako original dlhovom fasizme. Ta z obchodu vyzenu a vyprevadia za dvere ... USA oligarch mafia imperium plutokracia riadena a kontrolovana diktatura z hora na dol cez bankarsku oligarch kabala mafia elita. A tvoje dlhy chudobe-holote a novodobych otrokov. Horna pyramida moci v USA oligarch kabala mafia imperium plutokracie! Ale skor tu ide o technologie ... V Cine Komunizme este do par rokov dozadu mali na ulici civilistov agentov ktory odpocuvali ulice kto a ako hovori. Vysoko neefektivne Dneska je mobil dobrovolna spionaz 24. hodin denne tvoja! Dneska je take smart tie reproduktory ktore odpocuvaju domacnosti to iste robia ako dakedy Komunisti len lahsiou cestou ... Dneska ako Komunisti sa pozerat na ich odpocuvaciu techniku primitivnu to je v komediach fungovali Komunisti. Ako Komunistickej v dobe a diktatoromskom rezime! Dneska ty sam si agent a este cez nove technologie to hras na dobrovolneho agenta. Komunisti na ulici museli pouzivat obrovske kabaty lebo maskovali obrovske kamery alebo odpocuvacie zariadenia velke ako letecky kufor. Cize na chrbate mali rubsak s odpocuvacim zariadenim na pasky mega obrovske to bolo cele a neefektivne. Dalo sa to robit jedine v zime ta ako na ulici odpocuvat-video a tak dalej robit s tebou ... Ale aj to mohlo skonciv prezradenim lebo agent mal vela vrtsiev na sebe cize dalo sa to lahko odhalit! Dneska staci mobil a cislo tvoje daju agenti do pc na odpcouvanie. 24. hodin odpocuvanie a aj sledovanie cez smart hracky a tak dalej. Ci karta kreditna, mobil, kamery v dome vsetko hra proti tebe!
12. 8. 2019   Meno?
Dobrý matroš, od koho berieš ?
12. 8. 2019   yzyz
Zrozumujte toto biely Hejslovaci otroci! Oligarchia kabala mafia caamorra-zlata pyramida moci elita a tej sa nikdy neodporuje. Vasi pravy bohovia-modernejsie vydanie na urovni novodoby faraoni ... A dole na zapade na dlhy chudoba, holota a novodoby otroci! Nemas FICO skore kreditove v umelom politickom rezime USA oligarch kabala mafia camorra imperium plutokracie nic a nikdy nekupis na dlhy ... A z obchodov ta vyzenu a vyhnaju jak za Nacistov-Faistov z USA oligarch mafia kabala imperium plutokracie!
https://www.exp erian.com/blogs/ask-e xperian/what-is-the-a verage-credit-score-i n-the-u-s/
https://www.tel egraph.co.uk/news/201 7/03/26/cosy-oligarch y-has-taken-control-c ountry-now-finally-ha ve-chance/
https://www.tyd en.cz/rubriky/zahrani ci/amerika/usa-jsou-o ligarchie-ne-demokrac ie-tvrdi-studie_304532.html
12. 8. 2019   Stoot u agenturaLu
10 rokov dozadu:
Agenti sisky chodili so športovými batohmi po časti JuhII a v batohu olovenné potláčatko energie, tak že mladé kočky okolo batohu jak sfetované chodidili a timácali sa sem a tam...
.
5 rokov dozadu:
Agenti sisky chodili s elegantným kufríkom s potláčatkom energie v poliklinike a cez polku mesta bolo cítiť tú auru neslobody a nanútenia...
.
súčastnosť:
dneska to potláčatko má veľkosť mobilného telefónu, úplne obyčajného ba aj čínskej výroby, kde si pošleš SMS"#x0902....bla bla bla premaz2x" a Pán prsteňa a dve veže spustí svoj filmový epos na ktorý tvoji nepriatelia do smrti nezabudnú! (ak tá smrť vôbec niekedy príjde).
.
1/1