Názory čitateľov


Názory k článku:
UBS: Ak Boris Johnson prehodnotí plány na Brexit, libra by sa mohla obchodovať okolo 1,35 USD

24. 7. 2019   yzyz
Boris, Trump-Stalin zapadu na dlhy a Putin ... Ta to je konecna a tretia svetova vojna posledna menom. Globalna hypersonicka termonuklearna vojna! Tretia svetova vojna aj zacala a vola sa. Technologicko-obcho dna svetova vojna ... Len zatial sa bojuje na global sachovnici v hre. Cez cla, sankcie a aj miliony ludi prichadza o pracu. Vid USS steel Kosice ale aj tak. Prehovoria hypersonicke globalne termonuklearne zbrane. Zanik do 5. minut vsetko zive na planete zem. A prichadza nova doba super radiaktivna ladova. Ktora potrva 1000-5000. rokov na bielej planete zem.
26. 7. 2019   Mesiáš Niesináš
Termonuklárne zbrane sú dávno zastaralé a zošrotované.
To bol len odrb na daňových poplatníkov, kde sa rozkradli tisícky miliard a nikto nemohol nič kontrolovať, lebo všetko bolo tajné.
Si preštuduj ako sa oyebávlo s tríciom (vidíš ? - nevidíš ? - novidíš ! :)
V skutočnosti to nikdy poriadne nefungovalo a preto bolo treba tisíce nukleárnych teestov, kým to nevzdali a nezbalili.
V drevenej Hirošime by rovnakú škodu napáchal sud s napalmom.
A hypersonické sny judoku Putina sú ako Hitlerove sny o meči Nibelungov :)
Nie je problém urýchliť aj na 100 Machov - problém je že to zhorí aj keď to bude z wolframu. A keď aj, tak na hypersonický útok príde hypersonická obrana.
A obrana je vždy lacnejšia a efektívnejšia než rovnako silný útok.
Na radioaktivitu zabudni, tá je z jadrových zbraní zanedbateľná.
Máš však pravdu že prichádza nová doba ľadová - resp. neprichádza, ona trvá lebo ešte neskončila.
Momnetálne sa totiž nachádzame v štvrtej fáze (ktorá začala pred 2,5 milióna rokmi) piatej doby ľadovej, ktorá už trvá 34 miliónov rokov a nie a nie skončiť :(
Aby to blo komplikovanjšie, tá štvrtá fáza tiež nie je spojitá, ale posledných 800 000 rokov dochádza každých 100 000 rokov k zaľadneniu Európy 3km hrubým ľadovcom a potom je na pár tisíc rokov zase teplejšie a všetky ľadovce sa rozpustia. My sa momentálne blížime k vrcholu takej teplejšej fázy, ktorá ovšem začala pred cca 14000 rokmi, keď sa pevninský ľadovec rozpustil a hladina svetového ocánu sa za púhych 2000 rokov zdvihla o 140m (odvedy sa už nedá dostať do Írska pešo a aj Chorváti musia plávať, ak chcú do Talianska :( Teraz sa ešte teploty zvýšia cca o 8°C a potom nastane to, čo nastalo za poslených 2,5 milióna rokova už zhruba 40x - globálne otepľovanie z ničoho nič skončí a začne zaladňovanie Európy - ale to potrvá aspoň takých 85 000 rokov :( Prečo to otepľovanie skončí nevieme - asi sa z oceánov odparí toľko vody, že oblaky zakryjú zmeguľu tak, že odrazia všetko slnečné svetlo späť (?) No a ešte tiu zrejme budú nejaké - skutočne veľké zemetrasenia (nie na okrajjoch tektonických platí, ale v strede - a súvisiace (gigantické) sopečné výbuchy ...
Bude sranda ;)
1/1