Názory čitateľov


Názory k článku:
The Economist: Namiesto výstavby bytov sa v Európe reguluje nájomné

19. 8. 2019   nik
jedno je iste. Europa je zaostala...
24. 7. 2019   M.V.
Byty....ale ako ďaleko bude do práce,kam bude treba za ňou odcestovať, kde sú chodníky, parky, škôlky, školy, verejná doprava, nemocnice dokonca aj personál do nich? Sociálne prípady dlhodobo bez práce nič z toho nemusia požadovať, stačí regulované nájomné a príspevok na býávanie so sociálnou elektrinou ako bonus.
23. 7. 2019   Lolo
To v koloniach nehrozi, ziadne regulovane najomne nieje, len drahe a predrazene developkarske projekty..
Az bude cez 20% kolonialnych motrokov byvat v karavanoch, maringotkach, pripadne osadach, slumoch a nudzovych koloniach, potom budu mozno regulovat najomne, ale nan motroci aj tak mat peniaze nebudu, rovnako ako v I republike, takze kolonie budu kolritom a krasou velkomiest, priblizime sa tak ku Indii, alebo Afrike, kde bude cosi ako district 9..
23. 7. 2019   jojo
v nemecku nebol problem s byvanim pokial tam merkelka nenatsahovala statisice migrantov, ktorym zacali zadarmo pridelovat byty a domaci nemci tak musia bojovat so zvysenim najomny a nedostatkom bytov !!
23. 7. 2019   jim45
Je to naozaj prekvapujuce, ze v Nemecku sa objavili bezdomovci, lebo obcanom v hmotnej nudzi plati stat komplet najom plus nejakych 500 EUR na stravu a najnutnejsie vydavky. Slovensko po zlozitom dokazovani dava obcanom v nudzi na byvanie max. nejakych 57 EUR.
23. 7. 2019   Zelená Úvaha
Je len vecou času, kedy aj tí sprostejší zistia, že za všetko zlo môžu ekoaktisiti a ostatní zelení :)
Lebo skrz nich závratne rastú ceny stavebných pozemkov, skrz nich zatvárajú oceliarne, skrz nich začínajú medvede, vlci a diviaci poľovať na ľudí - pričom v iných končinách Zeme skrz nich žerú tigre a krokodíly ľudí úplne bežne.
Pritom to nie sú duševene zdraví jedinci, lebo chú "obnovovať" prírodu, ktorá sa v skutočnosti neustále mení.
Napríklad v Tatrách voľakedy neboli žiadne lesy, pretože nad nimi bol kilometer hrubý ľadovec, ktorý sa rozpustil, keď začalo globálne otepľovanie - čiže pred 12000 rokmi (čo je zároveň jasný dôkaz toho, že za globálne otepľovanie môžu ľudia zhruba rovnako, ako mravce - áno, aj mravce majú svoj podiel :) A aj potom tam viac než 11000 žiadne lesy neboli, kým ich ľudia nevysadili.
A v časoch, keď po Zemi behali dinosaury, ani žiadne Tatry neboli, lebo nad budúcim Slovenskom plávali žraloky a praryby v mori Thetys (zvyšky sú na Devinskej Kobyle - ale pozor, možno niektorý žralok ešte nevymrel a číha v kroví !)
1/1