Názory čitateľov


Názory k článku:
Problémy so zabezpečením bývania negatívne ovplyvňujú demografiu, tvrdí odborník

24. 7. 2019   BORAT

V tomto j.bnutom kolonizovanom banánovom Slovakistane najprv treba odsúdiť legálnu štátnu daňovú mafiu, novodobých otrokárov (koalíciu aj s opozíciou), skvostnatelých odrodilcov, ktorí sa odrodili svojmu národu, vlastizradcov, renegátov, odpadlíkov, ktorí sa nezastavia pred ničím, nedajú sa napraviť, svoje napáchané zločiny, škody a zlodejstvá považujú za beztrestné a legitímne! Slovenský národ zapredali do otroctva, pokračujú v jeho genocíde a ďalej na ňom parazitujú! Dementný "štát" v zajatí práva neprávneho! Čo otrokári (pandúri, drábi) kolonizovaného banánového Slovakistanu zasiali to budú žať! Karma existuje a skôr alebo neskôr dobehne každého!
EÚ začína cenzúrovať internet (príspevky v diskusných fórach, youtube atď.), to všetko pod hrozbou trestnoprávnej zodpovednosti a pokút. Tomu hovoria sloboda slova? Za toto sa počas nežnej revolúcie 1989 štrngalo s kľúčmi na námestiach?
Sloboda pohybu osôb? Ako pre koho, zvlášť pre vyvolených! Áno, sloboda pohybu osôb, ale s pristrihnutými krídeľkami, s oceľovou guľou na reťazi pripevnenou na nohe otroka v podobe dlhov a hypotéky!
Široký sortiment tovaru v regáloch? Ale za aké ceny? Oči by aj jedli, len peniaze akosi stále nestačia! Otroci podávajú vysoký pracovný výkon, ale za almužnu! Zákazníci sú čoraz viac klamaní na úkor znižovania gramáže a kvality zloženia výrobku náhražkami, navyše výroba je realizovaná väčšinou zahraničným producentom! Kapitalistické normy kvality sú benevolentnejšie, než za komunistov! Za komunistov fungovali spoje aj prípoje, priemysel, poľnohospodárstvo, školstvo, zdravotníctvo! Nechcem komunizmus a ani ho neobhajujem, každý režim má svoje výhody aj nevýhody, ale po roku 1989 sa rozkradlo a zlikvidovalo všetko čo sa len dalo, za toto sa štrngalo kľúčmi na námestiach? Chce sa mi zvracať!
Ľudstvu sa ešte nikdy žiaden skutočný politický systém vytvoriť nepodarilo, +- vždy išlo len o oj.banie väčšiny rafinovanou menšinou, ktorá si každých pár rokov nadáva inak (demokrati, súdruhovia, šlachta a tak pod.).
24. 7. 2019   Frantisek Nahnevany
Perfektne.
. . . na tie dane, najmä na tzv.DPH ako podvod na občanoch ešte len príde. Daňová mafia nič nezmôže proti zákonom najvyšším, prírodným v prípade tzv.DPH matematickým.
23. 7. 2019   Frantisek Nahnevany
Odborník . . ., ktorý dodnes nevie ani čo je to cena /suma/ bez DPH /Mwst. IVA, VAT, TVA . . ./ a čo pridaná hodnota. A že odborník . . .
23. 7. 2019   M.V.
Primerané bývanie a zdravie som vždy považoval za kľúčový problém občanov na Slovensku, ale stále viac som presvedčený, že ním je už skôr katastrofálna ľahostajnosť mnohých ľudí k slovenskej štátnosti, ktorej by sa vzdali aj za priemernú európsku mzdu. Politický národ akoby zaspal - sen je presadiť sa v zahraničí. Demografia s domácim bývaním nie je v korelácii, neverím na jej oporný vplyv bez požiadavku na jej kvalitu. Populácia sa mení na ľudské zdroje a daňových producentov. Rodina sa stáva pre mužov ekonomicko-hypoteká rnou a právnou príťažou a pri militantnom feminizme hrozbou. Pod náporom krimigrantov a počte ich domácich, nemeckých, francúzskych aplogétov sa tu demografia odsunie ešte na nižšiu prioritu len čo ich začnú prerozdeľovať a riešiť ich začlenenie. Prednosť bude mať hlavne dezindustrializácia Slovenska, ale na druhej strane pomocné práce niekto bude musieť vykonávať, stačí rozpoznať rýľ od motyky a vedieť ich použiť. O celosvetovú demografiu rozhodne netreba mať žiadné obavy aj bez bývania. Vraj je na migračnej ceste vo svete 750 miliónov.
23. 7. 2019   Lolo
Drahy M.V. ako by si mi to z klavesnice vytiahol.
Buducnost zlepsenia demografie, pre obcanov nasej kolonie, je prejst plynule, na mnozenie sa na plne davky.
Su etnicke skupiny v nasom narode, ktore maju v tomto bohatu historicku tradiciu a treba sa od nich ucit, zakladat osady, na miesto uverov, stavat na cierno na cudzich pozemkoch, prestat vytvarat ludske zdroje, ale nechat narodit novu generaciu bledych spotrebitelov.
Im mozno budu za 20 rokov stavat socialne byvanie, lebo sa nepomestia do osad a kolorit kolonie, dosiahne konecne uroven rozvojovych krajin, najma byvalych kolonii a dominii, zapadnych kolonizatorov, za cias velkeho imperializmu.
Je sice smutne, ze nenaviazeme na tradicie umu nasich predkov, schopnosti priemyselnej vyroby a industrialneho polnohospodarstva, no na strane druhej, naviazeme na tradicie etnik, ktore dokazali prezit ako industrializaciu, kolektivizaciu, tak aj dezindustrializaciu , odpolnohospodarneni e, bez zbytocnej namahy a potu, stacila im len vyroba novej generacie holych ziadatelov o dalsie davky a primerana davka kriminality.
23. 7. 2019   M.V.
Verme spolu, že prídu aj také generácie, ktorým bude v bytoch chýbať hlavne pracovňa, ale teraz nás volajú nás na koberec do Paríža a na Maltu vyjadriť sa koľko je tu voľných a rozostavaných bytov pre čierne vesty, ktoré ho požadujú a hlavne pre nich bude sľúbené sociálne bývanie a jeho údržba na dosah ruky.Je to taká moderná dialektika.
23. 7. 2019   Frantisek Nahnevany
A verme, že prídu aj také generácie, ktoré nebudú apatické a ktoré sa budú zaujímať komu plynú ich peniaze /presnejšie veľká časť ich peňazí/ zinkasované /zinkasovaných/ pod skratkou DPH. Pretože štátu v žiadnom prípade táto značná časť od nich zinkasovaných financií šrátu neplynie.
24. 7. 2019   jahoda
správne pan František, sme tu a nieje nám to jedno. ideme BOJOVAŤ
24. 7. 2019   Frantisek Nahnevany
Približne dvanásť hodín som bol mimo siete. Z toho dôvodu odpovedám teraz.
Fakt alebo skutočnosť, že cena /suma/ bez DPH resp. základ dane nie je pridaná hodnota v konečnom dôsledku uzná každý, hoci aj skorumpovaný súdny dvor.
1/1