Názory čitateľov


Názory k článku:
Krok U. S. Steelu Košice vnímame ako reakciu na celoeurópsky problém

20. 7. 2019   yzyz
Skor je to o globalizaciji! Cina, Ruska, Ukrajinska ocel je lacnejsia vzdy a stale ako USS Kosice ocel na trhu a cena nizssia stale na trhu vyhrava. Preto Globalizacia znicia USA oligarch mafia imperiu plutokracia. Od Globalizacie USA cakali ze ich firmy budu zarabat. Je to naopak na Globalizaciji najviac zarabaju Cinsky Komunisti. USA vyviezli priemysel cely svoj do Cina a aj Azija. A imperator Trump to presne povedal USA ako stat nevedia vyrobit ani tank. Ocel maju z Kanady ... USA stovky km hladove doliny a aj regiony. Preto tam vyhral volby aj imperator Trump! Toto je koniec Pax-Americana mega dlhoveho imperia na global sachovnici-v hre ... Ale presne priemyselna moc je hospodarska globalna moc! A priemyselna moc je aj vojenska moc. Dneska USA idu kupovat hufnice mobilne pasove z Nemecka a fregaty ako bojove lode. Bude mat USA z Nemecko, Anglicko alebo Francuzsko preto lebo USA nevedia vyrobit ani bojove lode dneska ... USA znicilia globalizacia ich vlastna zle to spocitali na global sachovnici-v hre! Tak isto aj Hejslovensko nici globalizacia VW-Hitlerove auta s Pozon na dunaji nepocitaju ako lacna montovna pre otrokov. Prepustili tiez 3000. ludi na dlazbe. To iste Panasonic, Samsung, Sony a tak dalej odisli z Hejslovenska navzdy! USA dneska uz razia konec Globalizacie zbankrotovali a skolabovali ako stat na tom celom ... Anglicania po novom budu vyrabat Paladin pre USA stat a aj USA armadu. https://www.armadni noviny.cz/erca-americ ka-armada-buduje-nove -delostrelectvo.html
20. 7. 2019   Robotov Názor
VSŽ bola postavená hlavne z vojenských dôvodov, lebo výroba tanko, obrnených transportérov, kanónov a ostatnej vojenskej techniky si vyžaduje množstvo ocele. Bežné stavebníctvo nepotrebuje žiadnu - oceľové konštrukcie, či roxory sú potrebné len pre extrémne stavby, alebo paneláky (ale nič proti železobetónu - ak sa počas zemetrasenia klasický dom zrúti, panelák maximálne padne nabok a stačí ho znova postaviť na nohy - to isté platí aj o atómovej bombe ak zrovna nevybuchne v pivnici :)
Po zbrojení bolo vyrobiť autá, ale teraz ich už je toľko, že sa nielenže nedá parkovať, ale sa už ani nezmestia na cesty. Oceľové konštrukcie zase boli potrebné pre nákupné centrá - ale tie už tiež dožívajú, ako dokazuje Carreforu, Baumax, či Tesco - ktoré už necíti potrebu pracovať v noci.
Tak načo oceľ - veď dnes sa už snáď aj elektrické drúty vyrábajú z plastu (radšej nerozoberajte svoju poslednú lampu z IKEA, lebo možno zistáte, že drôt sa dá zyrobiť aj z papiera)
20. 7. 2019   ďuso
a teraz skús niečo k článku....
19. 7. 2019   ďuso
dalo sa to čakať, zamestnaci USSKE by mali okamžite vstúpiť do ostrého štrajku, prerušiť výrobu, som zvedaví na reakciu bojazlivých odborov.
20. 7. 2019   ďuso
a teraz skús niečo k článku...
19. 7. 2019   Lolo
Drahe energie, drahe emisne povolenky a lacna pracovna sila, ktora je vo vychodnej kolonii EU, sa stava nepotrebnou.
Z dovozu sa pokryje potreba automobiloveho priemyslu, ocel je hra pre krajiny, ako Rusko, Cina, USA.
Uz sa v KE nekosi trava, aby sa mohli nadbytocne ludske zdroje past. V BA uz na to mozu lakat kludne aj v centre.
19. 7. 2019   yzyz
USA oligarch mafia imperium plutokracie odchadzaju z Vychodnej europy! Navzdy ... Ludia-novodoby otroci-feudal a aj stroje su len a len cisla a nepodstatne. Pre umely politicky rezim USA oligarch mafia imperium plutokracie kabalske! Ide sa cestou maximalizacie ziskov a ano aj budovy v Kosice sa daju odpisat. Ako navzdy nepotrebne ...
20. 7. 2019   apoliticky
Skoncia stimuly...skonci aj fabrika !...Dzurindu s Miklosom by za toto mali zobrat na zodpovednost !
1/1