Názory čitateľov


Názory k článku:
Ekonómovia predpovedajú, že ECB zníži sadzby v septembri

23. 7. 2019   anonyimus
Vážení priatelia, vlastne všetci čo tu píšete máte pravdu a myslím si, že to vedia aj zasvätení, len sa hladá nejaké riešenie ako tú dlhovú krízu vyriešiť.
Ak by sa malo postupovať podľa ekonomických pravidiel tak si myslím, žeby to bola katastrofa. Takže zatiaľ sa znižujú a zvyšujú úrokové sadzby, kde je tento priestor už vlastne vyčerpaný a hľadá sa také riešenie aby sa nepodkopali ZAKLADY EKONOMIKY a TRHOVÉHO HOSPODÁRSTVA, že za DLHY sa má PLATIŤ. Ak sa dlhy len tak odpíšu bude koniec koncepcie zodpovednosti v podnikaní. Iné vychodisko ale nie je, lebo tie dlhy sa už nedajú splatiť, ale toto je vlastne začiatok konca, len sa hľadá naivní na koho to zvaliť, kto spustí rozbušku........... ........???
19. 7. 2019   M.V.
Takže budú schopní kúpiť si alebo anektovať všetko napríklad aj celé Slovensko za jedno euro až po zemské jadro a ako bonus aj Podkarpatskú Rus za papieriky, infláciu a bezúročnosť vkladov, zničenie penzijných fondov a potom všetkých nevhodných asi vysťahovať k Bielemu moru do doby kamennej kým nesplatia dlhy prácou na ropných plošinách.
19. 7. 2019   eXtrem
Davno tvrdim ze banky su K.O len sa to ututlava. Luda v dlzobach, starne populacia. Starsi clovek potrebuje stale menej. Komu vlastne chcu poziciavat. Toto nem dopadne dobre. Bud dojde velka kriza, krachy firiem obcanov, statov, alebo socialne nepokoje. Vsetko smeruje k tomu ze sa toho chytia liberali a bude sa platiti za vsetko aby sa znizili dlhy. Alebo to povedie k vojne. Romyslam ze Slovenska CB robi opatrenia na znizovanie poziciek a oni idu znova tlacit papieriky. Nejako to nepasuje. Ale kludne nech tlacia ked su indebilny. Elity su uplne odtrhnute od reality. Vsak peniaze zatienuju zdrave zmyslanie. Nic tym nedosiahnu, stare uvery a pozicky treba splacat a na nove nebude vela ludi dosahovat. Tak tlacte plne vagony euracov. Vidim to tak ze to skonci konfliktom alebo menovovou reformou.
19. 7. 2019   jim45
Naco chcu tlacit dalsie peniaze, ked ich nikto nechce, lebo uz ma dlhov dost. Pani Lagarde, tlacenie penazi a narobenie dlhov viedlo nakoniec vzdy k vojne a vy budete za nu zodpovedna. Merkel sa preco tak trasie? Lebo vie ovela viac nez my? Napriklad o Deutsche Bank?
1/1