Názory čitateľov


Názory k článku:
USA budú do piatich rokov najväčším vývozcom LNG

18. 7. 2019   Nostradamus Naozaj
Topky sú nadšené appkou, ktorá mení vek tvárí a už nezabudli zostarnúť všetkých SK politikov :) Ľudia sa pobavili a mladí právnicí, ktorým boli tatkovia schopní zaplatiť štúdium práva v Amerike, už zrejme hútajú ako z toho vytĺcť mastné odškodné, lebo fotografia tváre je nepochybne jednoznačný dátový identifikátor (na rozdiel od vadných rodných čísel) a skresľovanienie tvárí by sa teda možno mohlo dať priradiť k trestným činom pozmeňovania bankoviek, EČV, či manipulácii počítačových dát.
Taký Harabín by iste z toho vysúdil štanglu peňazí - ale zrejme neexistuje apkka, ktorou by sa dala skresliť jeho tvár a tak sa nemajetková ujma nekoná, takže mu tentokrát sklapnú zuby naprázdno ;)
V USA je situácia podstatne dramatickejšia, lebo Chuck zistil, žwe tú appku naprogramovali Rusi a tak je to nepochybne ohrozenie národnej bezpečnosti - aj keď asi neexistuje väčšina fikcia a nezmysel, ako "americký národ" :)))
Teraz si zrejme poviete - no jasný Chuck Norris - lenže naši americkí priatelia zjavne majú medzi sebou aj väčší magorov. Jedná sa totiž o demokratického senátora Chucka Schumera, ktorý po štvrťstoročí objavil internet ;)
Celý svet totiž už minimálne 20 rokov vie, že internet je v prvom rade globálny nástroj na špehovanie každého, všade a vždy. Spočiatku to nebolo až také jesané, lebo najprv sa najobľúbenejším nástrojom mafiánov, vyšetrovateľov a špionážnych organizácií stal mobilný telefón - najradšej satelitný (ako sa presvedčili príslušníci Al Kaidy, keď otrhaný kozoyeb s ťavími hounami za palcmi ešte ani nedokončil hovor a už ho trafila raketa , ktorá vyšla US daňového poplatníka (aj takí sú) milióny. Akonáhle však ViP zmenil hlas na dáta a internetová komunikácia zrástla s prenosom hlasu, tak sa mobil zmenil na smartfón a to je osobný agent ŠTB, ktorého si nosí a opatruje každý z nás. To samozrejme nevadilo, kým dáta cucali len NSA, CIA, FBI, alebo ich "special purpose vehicle" ako Google, Facebook, Amazon, či Microsoft. Lenže - úha - aj Rusi majú programátorov (kto by to bol povedal, na tých zablatených mužikov zo zemľanok :)
A tak teraz nepochybne zase začne v USA hystéria - ak telefonuješ, zakry si tvár a hovor ticho, lebo veľký, červený, zúrivý medveď ťa sleduje a len čaká na to, aby ti podrezal krk kosákom a treskol po hlave kladivom !!!
6. 8. 2019   hoax
čo to ma s lng ?
1/1