Názory čitateľov


Názory k článku:
Čo o vás vie vaša banka: Je toho viac, než by ste čakali

20. 7. 2019   Cyberpriestor Naozaj
To je len začiatok.
Najnovšie EU pripravuje zavedenie rovnakej evidencie lístkov železníc, autobusov, lodí (aj riečnych) a MHD, akú musia robiť letecké spoločnosti pri vydávaní leteniek. V podstate je už rozhodnutá, len Nemci sa ešte bránia, lebo si pamätajú na Gestapo a ako to skončilo. Každopádne Hitler aj Stalin by sa dnes pocikali od radosti, lebo to sa im nesnívalo ani v tých najdivokejších snoch.
Takže keď si nabudúce budete kupovať lístok na dostavník do Pustých Úľan, tak sa nečudujte, ak budete musieť doložiť meno, priezvisko, dátum, narodenia, adresy všetkých bydlísk za posledných 50 rokov - včítane hotelov a prespania u frajerok, krvnú skupinu, RH faktor, notársky overený výpis DNA, zoznam všetkých pobytov v nemocniciach a realizovaných zákrokov, všetky zamestnania a pobyty v nápravno-výchovných zariadeniach, potvrdenia o všetkých návštevách kostolov, mešít, synagog a ústavov Marxizmu-Leninizmu, členstvo v politických stranách, súpis odvedených a zatajených daní, ako aj všetky absolvované školy, kurzy a školenia (okrem detailného výpisu prospechov nezbudnúť na známky z chovania !)- včítane krčmových diskusií s uvedením presnej adresy príslušného pohostinského zariadenia a zoznamu participantov, overeného podpisom účtujúceho čašníka a znakom MF.
To isté o otcovi, matke, otcových frajerkách a matkiných amantov, ako aj starých rodičov v rovnakom rozsahu (rozšírený Ahnennachweis). U rodičov bude treba doložiť aj členstvo v KSČ a ŠTB, včítane previerok a u starých rodičov, či bol dedo živnostník s motorom, alebo bez prípadne kulak, alebo iný zakladajúci člen JRD.
Že to je strašné, lebo to predsa nikdy nedáte do hromady ?
Do not worry - moderná IT vás zachráni - takže koncert stihnete !
Oni totiž všetky tie údaje o vás už dávno majú, takže stačí zadať rodné číslo a sprievodný dotazník k cestovnému lístku cloudový terminál (Windowsy a PC už končia) automaticky vyplní (vy bohužiaľ kópiu nedostanete - ale tú predsa nedostanete ani pri výsluchu na polícii - aj keď v tomto prípade sa jedná o ochranu Vašich osobných informácií - pred Vami - a ostatné GDPR). Okrem poverených pracovníkov bude zoznam poskytnutý len ľubovoľnej US inštitúcií s uniformami a každej mafii bez uniforiem, ktorá o%n prejaví záujem (čo je ale bežné a teda zbytočné uvádzať).
To bohužiaľ nie je vtip ani 1-apríl, ale Facebook, Google, Amazon a ostatné Mrkvosofty v praxi - či praktická ukážka otsourcingu NSA.
Ale dobre vám tak, lebo predsa dobre viete, že internet je vojenský projekt DARPA a je hádam jasné, že ukrutne drahý GPS systém vám nikto nebude poskytovať len tak zadarmo. Veď to pochopili už aj sprostí Trójania, keď si dotiahli do mesta toho koňa ...
19. 7. 2019   jim45
Dakujem za veledolezite informacie, ale ekonomickym svetom hybe rast ceny zlata a run na Deutsche Bank. Prosim laskavo o aktualne informacie a temy.
20. 7. 2019   Robotov Sluha
Odkedy sa dá zlato vyrábať synteticky (v jadrovom reaktore) tak jeho cena je rovnako umelá ako ceny briliantov (keďže diamaty sa už vyrábajú fakt masovo - a aj veľké).
Koniec koncov trh s briliantmi sa práve rúca a tak ťažobné spoločnosti masívne zatvárajú bane (napr. Rio-Tinto).
A rum v Deutsche Bank nemajú, aj keď je pravdou, že práve prepušťajú 20000 nadbytočných - ale vynikajúco platených - darmožráčov. Lebo Basel III.
19. 7. 2019   Lolo
Tak ako bolo kedysi luxusom, mat ucet v banke a mat platobnu kartu, dnes je luxusom, nemat ucet v banke a platit hotovostou.
Hotovst, je posledny ostrov slobody pre ludske zdroje.
19. 7. 2019   lubos
ked budu chcet tak to vyriesia velmi jednoducho pladba nebude obsahovat informaciu co a kde sa platilo iba sumu a zas by to bolo ako z hotovostou sukromie
1/1