Názory čitateľov


Názory k článku:
Najnebezpečnejšia krajina pre Európu

19. 7. 2019   Iné Pohľad
Najnebezpečnejší pre Europu je tandem Francúzko-Nemecko.
Veď aj preto bola vytvorená EU.
Taliansko má najhorších vojakov na svete a ak funguje polícia, tak ich cosa Nostra a ostatné Ndranghety sú ich lokálny problém.
V USA bola Cosa Nostra problém len preto, že s ňou najvyššie štátne orgány spolupracovali (FBI) a tak polícia, prokuratúra a súdnictvo mali zviazané ruky.
Ale to isté sa deje dnes s Talibanom, proti ktorému USA akože bojuje.
Celý zmysel toho boja je v skutočnosti odbyt vojenskej techniky (a hlavne inkasovanie provízií) a získavanie hviezdičiek pre generalitu. Je to umelo vypestovaný, chránený a hýčkaný nepriateľ, vytvorený proti ZSSR a Rusku. Aj zákerné - a podľa všetkých známych zákonov ilegálne - zavraždenie chromého starca Bin Ladina bolo len nástrojom volebného boja a uvoľnením cesty pre generačnú výmenu.
Z pohľadu štátneho dlhu je najnebezpečnejší štát na svete Luxemburg - celkový dlh krajiny predstavuje na jednu osobu 6 300 000 USD (šesť miliónov tristo tisíc) - včítane dojčiat invalidov a dôchodcov (!!!)
Na osobu v produktívnom veku to je presne 10 000 000, USD (desať miliónov na pracujúceho obyvateľa)
Asi to bude nejaká EU kuleha - ale aj tak ...
Pre zaujímavosť, úhrnný dlh Slovenska voči zahraničiu predstavuje na jedného Slováka 13500,- USD (včítane kojencov), úhrnný zahraničný dlh Číny prestavuje na jedného Číňana 1000,- USD a úhrnný zahraničný dlh USA prestavuje na jedného Američana asi 65000,- USD (čo je rovnaké, ako v Nemecku - poddaných Jej Veličenstva, kráľovnej UK však vyjde dlh krajiny na dvojnásobok - t.j. 123000 USD each).
Prečo "asi" - lebo tieto údaje je už zjavne v USA zakázané zverejňovať, keďže zadĺženie narastali za Obamu o cca tisíc miliárd ročne - ale Trump to rozfofroval, takže bez ďalšieho zvýšenia rozpočtového stropu (pre tento obľúbený krok musí kongres vždy zmeniť zákon a tak pár dní musia štátni zammestnanci pracovať zadarmo, alebo ísť na nútenú neplatenú dovolenku) už US vláde nevydržia peniaze ani na rok :(
18. 7. 2019   BORIS
ADO - PRESNE SI TO VYSTIHOL !!!!!!!
BRUSEL JE NEBEZPEĆNÝ PRE EURÓPANOV A TÝCH 750 DARMOŽRÁČOV S OBROVSKÝMI PLATMI §§§§§§§§§
16. 7. 2019   Ado
Brusel a celý EU parlament je najnebezpečnejší pre Európu. Vivat Italy
17. 7. 2019   hoax
bla bla bla ..a nejaká alternatíva ??
3. 8. 2019   sarkazmus
Alternatíva je Ado a BORIS. Iné Pohľad bude ich radcom.
1/1