Názory čitateľov


Názory k článku:
Facebook dostal rekordnú pokutu päť miliárd dolárov

13. 7. 2019   Nebezpečné Spisy
Žiaden skutočný demokrat nepochybne nepochybuje, že Rusi zmanipulovali americké voľby.
Však to píšu média, ktoré neklamú ani v reklamách a teda to je určite pravda.
Problém je, že internet je (ešte stále - ale zrejme už nie dlho) obojsečná zbraň a tak tí, ktorým nestačia predžuté a predstrávené svetonázory (houná) využívajú možnosť prečítať si príslušné dokumenty v origináli.
V tomto sú Američania fakt svetelné roky pred zvyškom sveta - lebo okrem patentovej literatúry, odtajnených najtajnejších vojenských informácií, či správ o svete z dielne CIA sa dá v ich nekonečných databázach dohľadať aj všetko ostatné.
Spisy o zasahovaní Rusov do amerických volieb sú troška ťažší oriešok - lebo obsahujú začiernené pasáže - ale našťastie aj naši americkí priatelia majú podobných truhlíkov ako NBU.
A tak sa všetko napokon prevalilo.
Pozorný čitateľ tak totiž zistil, že ani "ň" nepotvrdzuje zásah oficiálnych štátnych orgánov, ale zato sa Amíci nechtiac priznali k manipulovaniu hlasovania v GB - v prospech Brexitu - a podobne aj Majdanu v Ukrajine.
Na to sú však všetci zvyknutí najneskôr po skončení WWII - takže to nikoho neprekvapuje, nikto neprotestuje a každý to má na háku. A hlavne, čo je americké - to je zásadne dobré a demokratické - pričom všetko ostatné je zlé a teroristické.
Krásny, jednoduchý, čiernobiely svet :)
Ruských oligarchov, vychovaných na macese nemusím, ale ešte aj ten Deripaska v celej afére zjavne vystupuje len preto, že ho jeden z aktérov náhodou poznal. Lenže potom možno obviniť aj Rothshilda, ktorý sa zase pozná s Deripaskom - a to skutočne (je totiž naprosto normálne,m že sa americkí miliardári kamarátia s chudobnými chlapcami s tajgy (ktorým voľakedy Deripaska bol, lebo nemal ani na VŠ štúdium, ktoré v tých časoch ešte bolo zadarmo) Ale to je iná story ...
13. 7. 2019   A čo Rusi ? Mají si kde hrát ?
A ja, že americké voľby sfalšovali Rusi ???
Veď za to boli aj prísne - ale spravodlivo - lebo demokraticky - potrestaní !
Alebo nás nebodaj niekto dva roky vodil za nos ?
Problém je, že stopy od Facebooku síce smeruje do spoločnosti, ktorá obchodovala s umelou inteligenciou Cambride Analytica (a ktorá zmanipulovala aj hlasovanie o Brexite v GB a zrejme aj Majdan v Ukrajine) - ale k firme Psy-Group, ktorá nesídli v Moskve, ale v Izraeli (Industry: social media influencing, competitive intelligence, risk consulting)...
Že ďalej to vedie k oligarchovi Deripaskovi ?
Nuž hej - ale ten predsa spolupracoval s FBI proti Iránu ...
Že odmietol pracovať pre FBI a CIA ako agent proti Putinovi a vymietol kšefty niektorým US oligarchom, ktorí vlastnia tamojších kongresmanov ?
Aha - a sme doma, v dôvernej známej demokracii ...
Na rozdiel od slovenských reálií však chýba nejaký vystrieľaný bar, konkurenti rozpustní v kyseline, či právnici, sudcovia a prokurátori udatne bojujúci proti Zákonu ...
Raz darmo, Amerika je presda len vyspelejšia a túto etapu vývoja už má zjavne za sebou .
14. 7. 2019   anonym
Chod sa hrat do ruskej tajgy a nam daj pokoj.
1/1