Názory čitateľov


Názory k článku:
Wall Street o reštrukturalizácii Deutsche Bank: Príliš radikálne, príliš optimistické

19. 8. 2019   eXtrem
Restrukturalizacia sa vykonava ked je spolocnost dolu pred krachom. Nepovedia pravdu ze maju mega toxicke nesplatitelne uvery, dlhopisy a podbne. Vytvorili mega bublinu vsetko krasne ututlavaju a schovavaju za restrukturalizaciu. Neviem sa dockat ked krachnu a aj vacsina bank s nima. Vtedy konecne dojde k zmene systemu a rezimu lebo toto nie je udrzatelne.
9. 7. 2019   jim45
Nechapem preco to volaju restrukturalizacia, ked je to normalna prevadzkova cinnost. Predsa ked je firma v strate pochopitelne viac setrim aj na ludskych zdrojoch a rizikove nevyspytatelne cinnosti obmedzim. Bezne ozdravne opatrenie.
11. 7. 2019   Alumilenin
Reštruktualizuješ, keď meníš štruktúru. Ak mala banka v štruktúre investičné bankovníctvo a teraz ho ruší, tak to je dosť dramatický zásah do štruktúry - aj keď je prevdou, že ak ho nenahradia niečim iným, tak to nie je reštruktualizácia, ale deštrukcia. možno však začnú predávať pečené gaštany (maroni) a šialene sa na tom nabalia - potom to bude konštrukcia ;) Pri súčasnej úrovni regulácie bankového sektora im však zrejme nič iné neostáva, lebo tak nebolo ani za Stalina ...
1/1