Názory čitateľov


Názory k článku:
Bankoví analytici zmerňujú výhľad rastu slovenského hospodárstva

7. 7. 2019   jim45
Preco su nove odhady len oproti maju, ved nech daju aj oproti julu minuleho roku. Ale to by boli uplne ine cisla. V kazdom pripade, ak to tymto tempom pojde dalej, rast na konci roka pod 3 % aj inflacia okolo 3 % a to uz je celkom dost, lebo prave v dalsej krize sa ocakava velka inflacia vdaka bilionom natlacenym po 2008. Na take nieco ako pad Lehman Brothers si uz ti hore daju velky pozor a nova kriza pride postupne.
6. 7. 2019   Revolucionar
Napriek zhoršujúcim sa odhadom hospodárskeho rastu a rýchlejšiemu rastu cien, je všetko úplne v poriadku, a keby aj nebolo, tak s tým mili spoluobčania dokážete urobiť veľké nič, maximálne ísť do ulíc, aby ste sa mali ešte horsie, ako to už vo všeobecnosti z pohľadu do minulosti býva:) takže odporúčam každému kto nieje úplne vymleti televízorom, aby sa snažil byť v čo najväčšej miere sebestačný, minimum dlhou, maximálna produkcia na záhrade, finančné rezervy aspoň na zopár mesiacov, aby ste v budúcnosti nemuseli tráviť krásne večery s prazdnym žalúdkom pod mostom..
6. 7. 2019   VIP
Toto je veľmi hodnotná informácia, lebo v demokracii zásadne nikdy nikoho ani len nenapadne klamať a hlavne konkurenčné subjekty sa predháňajú vo vzájomnej bratskej spolupráci. Takže informácie, prezentované NBS, sú nepochybne pravdivé a aj presné, lebo každý análytik vyfasuje pri nástupe do zamestnania kryštáľovú guľu. Niet teda divu, že vždy s neomylnou presnosťou predikujú každú finančnú krízu a to púhe 2-3 dni po tom čo nastala.
1/1