Názory čitateľov


Názory k článku:
Ekonóm vysvetľuje, prečo je toľko hudobných festivalov

8. 7. 2019   Daňový Úradník
Bol som sa podívať na Eda Sheerana - hudobník ma sám o sebe nezaujímal a jeho tvorba sa mi nepáči (aj keď je miestami znesitelná).
Našťastie ho beztak bolo vidieť len obrazovkách (a to sa dá aj doma) a ak človek nestál pred reproduktorovými stĺpmi, tak sa to dalo vydržať.
Chcel som však vidieť tú hromadu idiotov, čo sú za to ochotní vyhodiť také peniaze - lebo to sú daňoví osli, ktorí touto cestou jasne dokazujú, že ich treba ešte viac podojiť a aj benzín je stále príliš lacný, hoci jeho cenu už dnes v podstate tvoria len dane, lebo samotný produkt je de facto zadarmo.
8. 7. 2019   NR68
tvoja logika je , že stupím do hovna lebo včera do neho stupil aj sused a ja chcem vedieť aké to je .... he he he
8. 7. 2019   trumpeta ifan ganges
súhlas, keď ma niečo nezaujíma, nepôjdem sa pozrieť na tých, ktorých to zaujíma, úchylnééééé. hromadu idiotov môžem vidieť aj úplne zadarmo.
8. 7. 2019   Frantisek Nahnevany
Veru tak. Daňoví osly. Konkrétne pri spomenutej cene benzínu /a nie iba pri cene benzínu/ dane, dane . . . O.i. daň z nákupnej ceny, spotrebná daň . . . a napokon to všetko zdaní nezmyselná a ničím nepodložená a neopodstatnená tzv. daň z pridanej hodnoty /tzv.DPH/. Podvod na občanoch. A ten tu máme už 26 rokov, šesť mesiacov, jeden týždeň a jeden deň.
9. 7. 2019   CQD
Suhlas.
8. 7. 2019   Lolo
Je to o ponuke a dopyte. Ak by ludia nemali na to, nesli by sa rochnit do bahna.
Nazorove a politicke ovplyvnovanie, sa robi najlepsie na festivaloch, pretoze nemusia platit politicke subjekty platit pivo, gulas, ani drogy, tam su vsetci taky vlacny, ze vsiaknu hociaku nadielku politickeho odpadu.
je pravda, ze Kotleba asi na Pohodu nepojde, ale na takom tanci slnka, by ho urcite nevypiskali.
Je to stale rovnake, od doby woodstocku.
Urcita cast spolocnosti sa potrebuje masovo zabavat.
Dnes na olympic chodia kludne 90 rocny rockeri.
Tam asi keby prisiel Zeman, alebo Kriska, pripadne Babiscone, dostal by nakladacku aj z ochrankou.
8. 7. 2019   trumpeta ifan ganges
tanec slnka nie je hudobny festival, je to stretnutie (zamerene nepisem zraz)motorkarov, ktori vynzavaju ine hodnoty. aj tie politicke... ako ked sa blaha foti s nocnymi vlkmi. aj ked v tomto pripade asi nevedia kto je blaha...
8. 7. 2019   us_ama

Na SK sa robia festivali este aj z ineho dovodu...na politicke ucely...napr.na festivale pohoda urcite vystupy mastny vlas a bude vysvetlovat ako treba prevziat moc...
8. 7. 2019   Peter
no hej, pohoda je novodobý slniečkársky Festival politickej piesne.
9. 7. 2019   CQD
Hej, propaganda a este vacsich rozmerov ako boli festivaly politickej piesne.
1/1