Názory čitateľov


Názory k článku:
Francúzska nerovnosť: Tamojší miliardári bohatnú najrýchlejšie na svete

8. 7. 2019   us_ama
Ja som vedel,ze EU je dobry projekt...
3. 7. 2019   Chudobný Miliardár
Mne je len smiešne, ako slovenský daňový osol platí slovenskú colnú správu, aby - v záujme francúzskeho módneho miliardára - chytala ázijske módne fejky a pritom príslušný francúzsky módny miliardár neplatí vo Francúzsku dane a je tam prenasledovaný za hromadu daňových deliktov. Pritom tie svoje čačky-mačky vyrába v Ázii, takže tie importy v skutočnosti nie sú fejky :) Ale tým jasne dáva najavo, že má zbytočne veľa peňazí, na ktorých mu navyše absolútne nezáleží - a tak ho treba zodrať z kože až po zamšu ;) Lebo ani ten najdementnejší demokrat asi neuverí, že by francúzske colné orgány na oplátku chytali delikventov pašujúcich falšovanú bryndzu, či oštiepky :))))))))))))))))) Ale proti koloniálnemu US modelu je toto len trapný odvar. Nuž ale je len prirodzené, že národ, ktorý si tisíc rokov hovel v teplom uhorskom zadku, majstrovsky ovláda len análny speleoalpinizmus - hoci v skutočnosti dokáže vyvinúť, vyrobiť aj použiť jadrové, chemické aj biologické zbrane a podľa analýzy US Department of Defense sa tak radí medzi 10 najvyspelejších národov na tomto geo-krumploide ...
2. 7. 2019   Lolo
Frantici ale maju tradiciu, ktoru u nas nemame.
Maju gilotinu a ine formy vdaky svojim panovnikom, dnes napriklad zlte vesty, nahradzaju urcitu formu cistenia odpadu, ktory sa nakopil, vdaka nenazranosti ich vlastnej vlady.
Delaboracia luxusu, neuvrhne krajinu do stredoveku, len akosi zamiesa karty a pohne kormidlo dejin, zasa niekam inam.
U nas ale mame konstitucnu kleptokraciu, ktora je prakticky neznicitelna, neoliberalna a ustretova zvysovaniu dani, odvodov, poplatkov, ci inej formy vypalneho.
2. 7. 2019   Chuck
"Nigérijčan Aliko Dangote, ktorého majetok tento rok vzrástol o 60 percent na 16,8 miliardy dolárov."
Ľudia, zobuďte sa! Nevoľte strany, ktoré rozdávajú vaše peniaze cudzincom!
2. 7. 2019   anonym
ty si cudzinec! to že si sa narodil na planéte Zem neznamená že si človek. zober si svoj pytel hnoja a let nazat na mars!!!
2. 7. 2019   Chuck
To, že nevieš napísať nazad, by nebol až taký problém. Ty si sa evidentne ulieval, keď ste na základnej škole mali prednášku o škodlivosti drog.
3. 7. 2019   anonym
je vidiet že ty si pozorne počuval čo ti tam hovoria a zapisoval si si to za uši. zrejme v BB že jo
1/1