Názory čitateľov


Názory k článku:
Zadlžujeme sa stále viac: Podmienky na získanie úveru sa opäť menia

4. 7. 2019   eXtrem
V podstate chyba vacsiny, skratka oviec. Slovaci boli znamy svojou skromnostou. V poslednych rokoch velka cast populacie nabehla na americky sen na dlzoby tak nech sa potom ludia necuduju. Koli tymto blbcom na uvery sa dvihaju ceny a raste inflacia a doplacaju ty ktory setria na nieco dlhsie. Ked to rachne dufam ponaucenie a silne dopadne na tychto snom americkych zadlzovacov. V podstate vaacsina EU ide na dlh a zdviha deficit. Tymto sa uz dostavame do stavu ked sa pomaly na bezne veci budu brat pozicky. Ale dokedy to takto vydrzi pri starnuty populacie a menej mladych otrokov ktorych potrebuju na ich takzvany nekonecny rast.
1. 7. 2019   aa
je mi to jedno
1. 7. 2019   Lolo
No ak plati nejaka umera, priama, alebo nepriama, tak Ludskym zdrojom, pracujucej chudobe, asi patri uverove otroctvo, energetickej chudobe, drahe zelene energie, parkujucej chudobe hybridne a elektricke vozidla.
Kazdopadne svet sa v kravsku rit obracia, ludom nestacia informacie, nevedia odhadnut svoje potreby a nechapu, ze ich zdrojovy prijem, pri splacani uverovov, poziciek, precerpanych kontokorentov, je americky sen, ktory nefunguje vo vychodnej kolonii a dominiu, najma nie v EU.
Ak nieco roky funguje, tak je to schopnost konstitucnej kleptokracie, vytvarat na miesto pracovnych miest z vyssou pridanou hodnotou, len zbavovanie sa povinnosti, vytvarat zdravu a bohatu spolocnost z celeho naroda a vytvaraju len elitne kleptokraticke uskupenia, prepojene z mafiou, od Bruselu, cez Bratislavu, az po vychod, kde nic nieje.
1. 7. 2019   Kritik
Zrejme to súvisí so zistením NBS. Totiž doterajšie nekontrolované poskytovanie úverov v prípade ich nesplácania kryl štát oddĺžením bánk s tým, že to zaplatili všetci včítanie zisku, ktorý chceli banky dosiahnuť. Lenže banky boli rozšafné a zdroje krytia na oddĺženie bánk zrejme nepostačia. Ide o hospodárenie od buka do buka a súčasne od deviatich k piatim. Typické Slovensko.
1. 7. 2019   anonym
Bude tu ešte plaču, keď taký vw dvihne kotvy..
1. 7. 2019   apoliticky
urcite nie preto ! VW...nebude ten hlavny faktor !
1/1