Názory čitateľov


Názory k článku:
Turisti prichádzajú do Bratislavy aj pre jej polohu

24. 6. 2019   jahoda
ach čo boláci.
23. 6. 2019   Lolo
Turisti prichadzaju do BA, sa nazrat, ozrat, vycikat a vykadit. V najidelnejsom pripade do centra mesta, kde su na nerozoznanie od bezdomovcov, najma nad ranom, ked sa valaju vo vlastnych vyluckoch.
Vdaka nedostatku verejnych toaliet, to centrum mesta, potom vyzera a je aromaticke, ako necista zachodova misa, alebo dlho neumyvany pisoar.
Uz vstupna brana, lacnych turistov, hlavna Štanica, ich uvita neopakovatelnym zapachom, najma v lete.
Keby tu nemali na tieto cinnosti typicke pre turisticky ruch v Bratislave idelne podmienky, ako lacny alkohol, podniky a vsetko okolo toho sa tociace, nechodili by sem vobec.
Vo Viedni je draho a v Budapesti dostanu ozrani obuchom po hrbe a 24 hodinovu vytriezvovaciu proceduru, nie lacnu a mozno aj nieco na viac.
Predstavte si v BA taky festival, ako v Szigete, prakticky nemyslitelne.
24. 6. 2019   Jaro
Ty rano otvoris oci a uz si nasraty a nic ti nie je dobre. Zacni tym, ze sa budes tesit, ze si ich vôbec otvoril.
24. 6. 2019   Lolo
No tak drahy Jaroslav, pridi do BA, ako starec, ku doktorovi, vlakom rano, potom autobusmi prestupuj v zrelej 80tke zivotneho cyklu staroby, najdi jedno verejne WC po ceste MHD, alebo nejaku verejnu sprchu.
Pri veku ktory mam ja, si uz budes balit pampersky, alebo vysypavat sacok na vyvode.
Ak sa nepotknes o ozrana, palicou nebudes nindzovat z gaunermi a chatrou, odhanat vternych zobrakov, obcas ta zvalia na zem a zazijes lupezne prepadnutie, mozes byt vor v zakone, stary nemas sancu, ani ked budes mat u seba legalne drzanu zbran. Niekedy.. A to povazujem miesto ako BA, za velmi bezpecne.
Ak si mozem vybrat, radsej chodim za priplatok ku lekarom dalej, cestujem vlakom zadara a aspon tuto vyhodu vyuzivam.
23. 6. 2019   Mačiu Piču
Pred dvoma rokmi som chcel zobrať skupinu cudzincov (turistický oddiel) na Lomnický štít. Skončilo to smutne. Našťastie to zvyšok Slovenska vykompenzoval. Miestni si zjavne myslia, že sú ešte stále Tuzex a centrum vesmíru - lenže zabúdajú na to, že dnes už ľudia bežne jazdia aj do Himalájí a Alpy sú pre Europanov ako miestny supermarket. A tí, čo si o sebe niečo myslia by považovali hanbu, ak by ešte neboli aspoň na Aconcague. Inými slovami - paneláky v Bratislave sú pre mnohého turistu atraktívnejšie, než tie nevysoké kopčeky - čo nemajú ani 3000m - lebo skutočných velikánov už videl mnoho, ale panelák vidí po prvý krát v živote :)
23. 6. 2019   M .V.
Ak je niečo v rekonštrukcii napríklad hotel, tak to treba na internete jasne napísať lebo potom turisti natáčajú dehonestujúce videá, ktoré majú asi dokumentovať civilizačnú zaostalosť Slovenska ako je tam všetko rozbité. Rozhodne je málo, turistov, ktorí prichádzajú s ružovými okuliarmi asi to tam patrí k dobrému tónu. Možno je to predpríprava na tú zjednotenú politiku Západu voči Výchdnej Európe mediálnou masážou.
1/1