Názory čitateľov


Názory k článku:
Pripraviť vyrovnaný rozpočet bude zložitejšie, ako sme si mysleli

23. 6. 2019   Jozef
Takže Kažimír to s tým vyrovnaným št. rozpočtom, ktorý sľuboval a chvastal sa s ním, iba zasmradil a zdrhol.
20. 6. 2019   Svedok Nečasu
Bude to ťažké, lebo tí - čo legálne, alebo ilegálne neplatia dane, ale zato masívne ryžujú v štátnom rozpočte - potrebujú nové jachty a vily, lebo SUV - či iný Veyron - už má každá socka.
Nehovoriac o tom, že cesty sú preplnené nielen autami, ale aj kontrolami a tak by bodlo nejaké súkromné prúdové lietadlo, alebo aspoň helikoptéra (ale v tej je kravál :(
Lenžýe domáci imgrantov, ktorí sa dajú ošklbať . lebo sú bez práv - nechcú, ale sami živnostníčia tak, že si nezarobia ani na penziu.
Našťastie sa ešte dá požičať, lebo v štátnom dlhu Ameriku tak skoro nedobehneme a nejaké drobné pridá a inflácia. O dlh nech sa raz postarjú deti a deti ich detí a infláciu zase obserú dôchodcovia ako trest za totalitu (však vieme, že všetci boli v SZM. ZČSSP aj ŠTB - a len totálne neschopní s tuleňou chorobou neboli v KSČ ;)
20. 6. 2019   M.V.
Doplním: Príčina slovenského bludného kruhu nie je v dôchodcoch, ale je vo vývoze ziskov do zahraničia, čo drží mzdy veľmi nízko a tiež, že už nikto nemyslí na celok a priamo by zlikvidoval hranice. Dôchodcovia z čias ľudovodemokratickéh o systému už prakticky vymreli. Rozdelenie sveta a embargá boli realita s ktorou žiaden zapálený jednotlivec nemohol pohnúť, kým nenastali objektívne faktory, aby sa dala taká zmena uskutočniť ale dnes ju mnoho ľudí ľutuje.Teraz sme vazali Západu.
23. 6. 2019   Erik
Kým nezačneme Vešať nezodpovedných politikov na pouličné Lampy pravdepodobne sa na Slovensku nič nezmení.Spôsob akým sa nakladá zo štátnymi peniazmi je veľmi pochybný neprehľadný. Zverejňovanie faktúr nemá žiadnu výpovednú hodnotu ani úžitok pre občanov
pretože sa o reálnej cene čo sa presne kúpilo cena za ks nedozviete.TAkže je to všetko iba na oko
19. 6. 2019   Lolo
Vyrovnany rozpocet konstitucnej kleptokracie, vladnucej v nasom dominiu, je taka vtipna kasa, ktoru sice fukame a platime z nasho, ale kradnu len osvieteny.
1/1