Názory čitateľov


Názory k článku:
Časovaná bomba menom kreditná karta

19. 6. 2019   Lolo
Je to jednoduche, ak ludom daju moznst, vyuziju ju v ramci moznosti.
Ak dojde na lamanie chleba, dlh sa lahsie utopi, ako nemanic v koloniach.
U nas su ludske zdroje zadlzenie na byvanie, auta a co ja viem co este a asi je lepsie mat a potom nemat nic, ako nemat nic a nic nemat nikdy.
Take banky lahko padnu, rovnako ako motroci, ked im ostanu velke objemy nesplatenych hypotek, ostanu im aj poloobyvane ruiny, nakoniec vzniknu slumy a osady a zlacnie aj byvanie. Alebo nezlacnie a narodi sa dalsia chudobna generacia, akorat uz bez panelakov, rodinnych domov a vobec bez penazi.
Ale budu rovnako stastny, ako osadnici z holymi zadkami, troska zavsivene, zablsene, ale stastne. A asi aj bez dlhu.
20. 6. 2019   jaro
A tam su na co "ludske zdroje" zadlzene? Auta, domy, byty, pobyty v nemocnici, skoly, dovolenky, handry .... Uz prestan vypisovat tie svoje hluposti resp. sa odstahuj tam, kde ludske zdroje nie su "vykoristovane".
22. 6. 2019   Lolo
Ja sa mozem odstahovat akorat na cintorin. Ludske zdroje su ludske zdroje. Su urcene ako zdroje, narodia sa ako zdroje, ale niektore zdroje su neucinne, tak umru, niektore zdroje sa mnozia na plne davky, takze su to ludske zdroje ludkych zdrojov.
A v dnesnom globalnom svete, ak sa spomali ekonomika niektorej z dlh vyrabajucich krajin, alebo federacii, cely svet ma problem.
Potom sa chvilu zas ludske zdroje presuvaju a migruju, pripadne migruju ekonomicky, az sa usadia, zomru, alebo premnozia a umru na premnozenie.
1/1