Názory čitateľov


Názory k článku:
Účet zadarmo: Skutočne?

12. 6. 2019   radkosivak@gmail.com
Mam unicredit zadarmi ucet zadarmo vyber z hociakych bankomatov. Spokojnost
11. 6. 2019   anonym
Zatial nieje povinne mat ucet u bankstrov.
Ak ludske zdroje spomalia svoj zivot, preberu si mzdu v hotovosti a poplatia v hotovosti svoje podlznosti, nebudu ziadat o uver, budu sice realne chudobny, ale v praxi budu len taki, ako v skutocnosti su.
Pracujuca chudoba.
12. 6. 2019   lolo
Zbytočný komentár. Tvoje riešenie nie je riešením, len utopistickou predstavou. Keď si taký ekonóm a finančný poradca tak poraď ako prežiť život aby si mal vlastné bývanie, dopravný prostriedok a zabezpečenú rodinu.
A hlavne okrem prvej vety, ktorú si napísal, nemá tvoj komentár čo povedať k článku.
12. 6. 2019   Zlatoz Kolymy
Prvý bankomat (NCR /ČSŠSP) inštalovali ešte komunisti na námestí SNP (skôr než v Prahe :) lebo sa ukázalo, že súdruhovia nie sú dostatočne ideologicky uvedomelí a nielenže kradnú, ale aj lúpia peniaze, ktoré každomesačne vyberali mzové účtovníčky z ŠBČS (to je tá ORCO budova s "luxusným bývaním" vedľa Kočnerového hlavného stanu s tými veľkými plechovými dverami - obe zľava Manderly) a potom ich sáčkovali pre pracujúcich, ktorí stáli v rade najprv na zálohu a o dva týždne na to na výplatu (aby si mohli nakúpiť aspoň "čačinu" - Spičkú borovičku, keďže na ostatné veci boli potrebné tuzexbony). Boli to krásne časy, lebo vláda nás zjednocovala proti sebe. Teraz sme každý proti každému a jediným zmyslom života sa stali peniaze (ktoré sú pritom iba prostriedkom ovládania jednotlivcov a teda falošnou vidinou (bežný, vygumovaný občan sa teší ako malý chlapec, keď dostane o euro viac - a aby sa mu radosť nepokazila, tak si radšej nevšíma, že podstatné veci medzitým zdraželi o dve eurá ;) lebo centrálne banky, komerčné banky, šikovní jednotlivci a americké nadnárodné koncerny si ich vedia vytvoriť z ničoho). Pravdou ale je, že sa netešia ani tí, čo majú barskoľko, lebo tovarov je síce mimo hlavy, ale krásne sú len vy výklade a v reklame. Po zakúpení sa z nich vykľuje vždy ten istý šunt, ktorý navyše treba po roku zahodiť, lebo je tu šunt nový, no kto by riskoval ukázať na verejnosti so starým modelom BMW. Fuj ...
12. 6. 2019   Lolo
Ty niesi Lolo, drahy lolo. Si len moj flazifikat z diakritikou.
Ak chces byt LOLO, musis pisat ako hotentot bez diakritiky a byt profesionalnym opotrebenym ludskym zdrojom, cynikom na pockanie.
12. 6. 2019   Szekeres
sprostost! Ak budes trvat na preberani si mzdy v hotovosti, nikto ta nezamestna!
12. 6. 2019   anonym
V dnesnej dobe?
Nejsou lidi.
Ak dnes si dohodnes zo zamestnavatelom podmienky, je to najmenej, co moze pre teba urobit.
Mozno mala firma, by mala problem, ze by musel majitel z firemneho uctu vyberat cash, davat ti obalku..
ale velka firma, rada strci motrokovi cash.
A este aj priplati, ak sa dohodnu.
1/1