Názory čitateľov


Názory k článku:
Stop strate: Včasné priznanie si chyby vyjde lacnejšie

17. 6. 2019   Long
Aktualne mam stratu na pozicii 69%, na eura 15K, ticker VSTM. Nemal som SL, mozno by som spaval kludnejsie. Dokupujem na avg down.
Ide o biotechnologie a liek na rakovinu uz schavlenim od FDA. Taktika je jeasna bud dam z toho aspon 100% profit alebo nic. Long pozicia.
17. 6. 2019   hoax
tvoja taktika sa mi páči .. niekedy by sme mohli dať pivko :D
17. 6. 2019   Long
Mozme ak si z okolia TN. Musis vsak zaplatit bo nemam na pivo :-). Ak dam profit kupim ti dve.
Stav je taky ze postupne im nabiehaju predaje. Kazdy piatok dava Bloomberg vysledky. Zatial to stupa, pomaly ale stupa. Stale je to novy liek a potrebuje cas a presadi sa.
V minulosti bol pod silnym tlakom shortujucich. Snad sme sa odrazili od dna a v priebehu par mesiacov budem v pluse. ... cas vsetko ukaze.
Par krat som na ine veci mal ST, prax ukazala ze akcia sa po par mesiach spamatala a sla pekne hore. Zial ja som klincoval stratu.
17. 6. 2019   lex
no len problem asi je aj v tom, ze stoplosy(SL) nebyvaju garantovane, cize staci daky neocakavany ultra-spike na burze, ked nebude mozne uspokojit SL poziadavku a hned je investor v likvidacnej strate ak nie rovno vo vezeni?
17. 6. 2019   anonym
Ja som sa spamätal takto pred rokom, už vtedy strata 3000€ vrátane poplatkov Tatrabanke, hlavne, že ma osobná bankárka ubezpečovala..
17. 6. 2019   hoax
to investujes cez tatra banku ? skus priamo cez brokera ja som na degiro.ie a spokojnost, lepsie ako zivit banku
16. 6. 2019   hoax
a prečo neprikupovat ked akcia klesa len kvoli vseobecne zlej nálade v danej oblasti .. a viem ze dana spolocnost stoji zato ..
16. 6. 2019   Blind Man
Toto nepoznám.
1/1