Názory čitateľov


Názory k článku:
Finančná astrológia: Neverte odborníkom, predpovedať pohyby na trhu je prakticky nemožné

10. 6. 2019   Bohuš BenÄŤo
Každý kvartál zarábajú BIGGEST US BANKS stámiliony z tradingu. Stačí si pozrieť ich hospodársek výsledky. Ako je to možné? Novinári tu vypisujú, že kríza začala v roku 2008. Kríza začala v roku 2007. Ale ked neviete, čo máte sledovať, je logické, že bude čítať novinárov, ktorí žiaľ neobchodujú a veľmi ľahko podliehajú emociám. Ked vám napíšem, že začala v roku 2007 aj ked sa budete pozerať na dané obdobie, i tak nebudete vidieť. Ono najväčšia ironia je, že všetci máme, čo sa stane presne pred očami, len nerozumieme dostatočne tomu, čo vidíme. Niektoré veci si držia iba big banks pre seba.
7. 6. 2019   Stano
Presne toto by sme si mali uvedomiť pri tzv. globálnom otepľovaní a prestali vyhadzovať miliardy za neoverené teórie.
7. 6. 2019   @@@
na druhej strane povedzme aj to B ...su ludia ktory už pred krizov v roku 2007-09 hovorili o problemoch ktore nastanu a aj tak ich nikto nepočuval čo vlastne malo aj nasledky .....
....ano je pravda že predpovedať ako sa bude ekonomika vyvyjať sa neda kedže do ekonomiky vstupuju mnohe fakori v dnnom čase takže vlastne nikto nevie čo a ako do toho zasiahne a ovplyvni ....
....ale zaroven si položme otazku ak tlačime do ekonomiky peniaze z ničoho a zaroven dlhy rapidne narastaju ake to bude mať nasledky ?.....žiadne ???
7. 6. 2019   Dig
A vy poznate nejakeho odpornika, lebo ja som takeho este nestretol, zato som stretol kopec hazarderov, co si stavia za vase peniaze a bez toho ze by za to niesli nejaku zodpovednot.
7. 6. 2019   @@@
taky su všetci finančnici lebo oni z toho žiju oni z toho profituju aj ked sami do toho nikdy nič nedali :D :D
7. 6. 2019   Frantisek Nahnevany
Predpovedať pohyby na trhu . . . /čo by ešte nechceli/. Veď analytici, odborníci, profesori ekonómie, finanční experti . . . dodnes nevedia napríklad ani čo je to cena /suma/ bez DPH resp. základ dane a čo pridaná hodnota.
Je to tak, ako sa píše v záverečnej časti poslednej vety v článku: ". . . skúste si dať pauzu a nad vecou trošku popremýšľať."
1/1