Názory čitateľov


Názory k článku:
Už žiadna hotovosť: Aj digitálne vreckové pre deti rozvíja ich finančnú gramotnosť

21. 1. 2020   carlito
Tieto články majú len jeden cieľ - vygumovať mozog čitateľa. Lebo každý, kto má kúsok rozumu sa nikdy dobrovoľne nevzdá hotovosti...musel by byť totiž slniečkár...
21. 1. 2020   M.V.
Keby mali tri deti, tatko už ani toľko nezarobí. Počítam, že každé dieťa bude potrebovať vždy nový iPhone teraz aspoň verziu 11 najlepčie s eSIM kartou, aby mohli nakupovať aj v Číne. Raz ho prepadnú a dokaličia aj pre jedno euro.
21. 1. 2020   Ružena
HOTOVOSŤ = SLOBODA.
Sloboda nie je zadarmo.
21. 1. 2020   ibot
Čo tak začať implantovať nejaký čip a čiarkový kód deťom na čelo,hneď pri narodení, aby bolo zrejmé,že už nie sú ľudia,že sa stali iba súčasťou svetového finančného terminálu?O čo vlastne ide tzv. výskumníkom a autorom takýchto,stále častejšie sa opakujúcich,stupídn ych článkov? Nech sa radšej venujú problémom narastajúcej chudoby,dostatku potravín, vody a zdravotnej starostlivosti,čo sú témy,ktoré je potrebné riešiť,nie nejaké bezhotovostné platby u detí. Už vidím ,ako matky z chudobných feláh vybavujú svojich 6-7 potomkov kreditnými kartami a po náležitej finančnej inštruktáži ich posielajú do dennej reality. / Odporúčam,pozrieť si stále aktuálne video "Stena" od skupiny Pink Floyd/. Pozn. Učme radšej naše deti viazať šnúrky na mašličky,lebo bude bieda, ak raz prestanú vyrábať suché zipsy.
21. 1. 2020   Jaro
Toľko propagovane digitálne peniaze majú len za cieľ, aby mal stat všetky peniaze pod kontrolou a zároveň sa ľudia stanú manipulovatelni. A tlačia ľuďom do hlavy aké to má pre nich výhody. No ešte to môže mať výhody pre banky. Tie bez manipulácie s hotovosťou ušetria tiež masu peňazí.
21. 1. 2020   anonym
plny suhlas
21. 1. 2020   anonym
Podľa mňa je "vytlačené" také veľké množstvo peňazí, že keby si ich chceli ľudia reálne vybrať a vlastniť, tak by padol celý finančný systém, keď to budú len digitálne peniaze, tak by sa to stať nemalo...
1/1