Názory čitateľov


Názory k článku:
Dole kopcom: Akcie Tesly tento rok odpísali už vyše 40 percent

19. 6. 2019   hyperloop
ja Muska radím do skupiny hochštaplerov a veľkoformátových podvodníkov
15. 7. 2019   apoliticky
pocuj ty NIKTOS...ty sa mu ani po clenky nerovnas...ty uboziak !
17. 7. 2019   =Ubohý Niktoš
Musk je hochštapler a veľkoformátový podvodník. A točí obyčajnú pyramídovú hru. Vždy keď mu dochádzajú financie, tak príde s novým kalerábom a z nových peňazí prefinancuje staré dlhy. Napríklad The Boring Company sľubuje 10 násobné zvýšenie rýchlosti vŕtania tunelov - ako keby chlapci z Wirth-u boli magori - a pritom si ten juhafrický pablb ani nedokáže vyvŕtať šušne z nosa. A Hyperloop je na psychiatriu - stačí si predstaviť, keď sa niektorý z cestujúcich pogrcia (čo sa stáva aj v pomalších lietadlách). U nás by už dostal 8 natvrdo, ako Šikrha & spol.
4. 6. 2019   Polovodič
Minule vedľa mňa jedna Tesla zaparkovala. Tak som radšej preparkoval. Horieť síce môžu aj iné autá, ale na horiace lítium sa benzín nechytá ;)
15. 7. 2019   apoliticky
tebe ty truľo uz vyhorel aj mozog...ani o tom nevies...keby si mal taku TESLU...inak by si rozpraval !...jedno je iste...kto ma elektromobil tak NIKDY uz sa k spalovakom nevrati !... Truľovia ako si ty mi pripominaju truľov spred 100 rokov !...ked vehementne obhajovali paru a parny pohon !...a zatracovali naftaky a benzinaky !...a teraz ?...si taky isty truľo !...vehementne obhajujes spalovaky a zatracujes elektromobily !...ALE POKROK NEZASTAVIS !...Elektromobily su tu !...a tym padom poslali spalovaky na smetisko dejin a do muzea !...sa spamaj chlape !...jazdis na predpotopnej technologii na ktorej jazdil aj Charlie Chaplin ! :-)) ty zaostaly neandertalec !
17. 7. 2019   Zaostalý Neandertálec
Posledne som sa fakt ponáhľal a tak som si zobral miesto taxíka vrtulník - nechápem, že mnoho ľudí to nerobí, lebo to vôbec ie je drahé. Ale možno im vadí to odporné hučanie motora, ktoré je - bez chráničov na uši - fakt neznesiteľné. Ale už vôbec nechápem socky, ktoré jazdia na konfekčných vozidlách. Však to je hanba ako sviňa, jazdiť na rovnakom aute, ktoré ma aj niekto iný - teda fuj ! Mimochodom prvý Mercedes som si kúpil, keď som mal 15 rokov - a to bol pri moci ešte Novotný a liter benzínu stál 2,60 Kčs ...
17. 7. 2019   Vyhoretý Mozog
PS už si videl horieť veľkú lítiovú batériu ?
A napalm, termit, alebo aspoň draslík ?
Prípadne trifluorid chloritý ?
Alebo nadkritické množstvo U235 po exkurzii ?
No škoda - ale skús, budeš mať zážitok na celý život :)))
1/1