Názory čitateľov


Názory k článku:
Pod vplyvom sentimentu: Zlé ekonomické správy zvyšujú mieru samovrážd

20. 7. 2019   Ekonomická Zľáva
Asi tomu nebudete veriť, ale mne sa zasomovraždil papagáj - konkrétne andulka - samec.
Bolo to však ešte pred 1989 a tak z toho asi nemožno viniť Wall Street - ale hodne rokov po 1968 - takže zrejme ani internacionálnu pomoc bratských vojsk.
Pre istotu som to nikde nahlásil, lebo policajti si radi ušetria robotu a ako prvého páchateľa začnú podozrievať prvého človeka, ktorého majú v hrsti.
Viem, že to znie neuveriteľne, ale faktom je, že sme v mieri spolunažívali roky - odhliadnúc od faktu, že ma terorizoval, lebo sa naučil kradnúť mi všetko jedlo a navyše pohlavne ma zneužíval, hoci som muž (to som ovšem vtedy netušil - oči mi otvorilo až hnutie #MeToo).
Problém nastal, keď som sa vrátil po dvoch mesiacoch zo zahraničnej stáže a tak prestal mať izbu sám pre seba a musel sa vrátiť do klietky, ktorú však považoval za svoj apartmán a neľútostne útočil na každého, kto si do nej trúfol strčiť ruku.
S ohľadom na city pozostalých - aj ochranu osobných informácií - však ďalšie podrobnosti nemôžem zverejniť.
Pochovaný bol na Devíne.
7. 6. 2019   M.V.
Asi by pomohol povinný školský predmet "ako prežiť pod mostom," kde by sa vysvetlilo, že stačí denne pár gramov bielkovinného dúsika a nejako bude. Miesto toho sa učia v školách všeliaké dženderove hlúposti miesto otázky čo urobiť pri konflikte s realitou a predpokladá sa pritom, že každý pochádza z vyšších západnýách stredných vrstiev a nemusí bojovať o svoju existenciu a vystačí mu zaujímať sa len o koncerty hudobných skupín. V najhoršom prípade poradia zomri.
6. 6. 2019   anonym
Kolega sa zabil kvôli dlhom :/
1/1