Názory čitateľov


Názory k článku:
Okolité krajiny ich nepoznajú: Rekreačné poukazy zdvihli firmám náklady

3. 6. 2019   Frantisek Nahnevany
Daňové poradenstvo.
Daňoví poradcovia, daňoví kontrolóri a vôbec na DÚ dodnes nevedia napríklad čo je to cena /suma/ bez DPH resp. základ dane a čo pridaná hodnota.
3. 6. 2019   haso
U nas nemaju s tym problem, akurat celu sumu stiahnu z vianocneho bonusu, ktory samozrejme nie je narokovy, takze nech sa paci
3. 6. 2019   jozef.hudec2@gmail.com
sláva populistom. Keby chceli niečo pre nás, zvýšili by nezdaniteľné minimum. Lenže to by istá veľká časť voličskej základne nechápala ako bonus a v tom to je.
3. 6. 2019   Lolo
JA osobne si myslim, ze rekreacne poukazy, su kravina na entu, rovnako ako stravne listky. Je to len sposob, ako vydrat peniaze z ludskych zdrojov, zamestnavatelov, alebo firiem.
Na miesto toho kludne mohli dat prispevok ku platu, ako formu nezdanitelneho cohosi, na zradlo a obedy, rovnako aj prispevok na dovolenku, alebo vianocne odmeny, ci ako 12 a 13 plat.Rozne spolocnosti ako prva tantranska, co nas presviedca o vyhodnej dovolenke doma, je blbost, nech sa psravaju trhovo a budu mat dost aj nasich rekreantov.
Co je zle na tom, ze ludsky zdroj si zajde na dovku k moru, alebo pre mna za mna aj do Sudanu, alebo Zimbabwe. Je to osobne rozhodnutie pracujucej chudoby, kam sa vybere, asi nepojde na Maledivy, alebo Holandske antily, na to vatsine ludskych zdrojov nevyjde na letenku z rocneho platu, ale do chudobnych destinacii, ako Libya, Syria, aleb o Iran, ci Turecko, sa na radikalnu rekreaciu za prispevok 500 eur, dostane kazdy motrok a ludsky zdroj z nasej kolonie.
4. 6. 2019   working class hero
je to sposob ako prerozdelit viac od velkych kapitalistov smerom k malym v turizme, gastronomii.. ci spravny, nehodnotim..
3. 6. 2019   Blind Man
V okolitých krajinách už dávno nedrú ľudia za takú almužnu ako Slováci doma.
3. 6. 2019   Lyzicka
Rakusko nema 275 eurovy poukaz, Rakusko ma prispevok na dovolenku vo vyske mesacneho platu a vianocny prispevok vo vyske mesacneho platu. Cash, ziadne blbe poukazky. A vdaka tomu, ze je sa z nich odvadza mensie poistne a mensia dan, dostane zamestnaniec na ruku este viac ako normalny plat.
9. 6. 2019   hoax
A TAK JE TO SPRAVNE... ziadne vymyslanie kokotin.. znizit odvody ... a človek dostane viac penazi ..aj bude rad a aj tie peniaze minie ..
1/1