Názory čitateľov


Názory k článku:
Nemám čas

10. 6. 2019   Jahoda
Chvala Bohu ja mam vsetok cas na svete.
10. 6. 2019   Frantisek Nahnevany
Áno. Všeobecne. Času je zo všetkého najviac.
9. 6. 2019   @@@
je rozdiel pracovať a čas straveny v praci ..to čo vy popisujete je čas straveny v praci to ale nemusi automaticky znamenať že ti ludia v nej pracuju a nepopijaju nahodou kavičku .....
9. 6. 2019   anonym
Idem celý život proti prúdu a nesťažujem si :)
9. 6. 2019   LUPO
Stačí pár birokratov a vymyslia lajstro miesto úspory času.
9. 6. 2019   Frantisek Nahnevany
A že ich je . . .
9. 6. 2019   Lolo
Moderne technologie, internet najma, oberaju ludi a najma ludske zdroje o cas, vsetky veci, ktore boli navrhnute na usetrenie casu, naopak cas ludom kradnu.
Problem je aj v cene technologii, pomocok a setricov casu, lebo stoja neprimerane vela penazi a potom nutia ludske zdroje este viac casu travit pracou, aby na tieto utilitky zarobili.
Navyse takzvany volny cas, je rozptyleny v malickych kuskoch medzi pracou, pocas prace a niekdy pred a pocas spanku, do malickych zakazanych uvolneni.
Vysledkom pochaby zivot, plny hrania sa z telefonom, sledovania somarin na velikanskom televizore, hltanie reklam, bezduchych frazi, serialov a krvavych sprav.
Cas setriace auta, stoja v hodinovych zapchach, ludske zdroje vymienaju panelaky vertikalne, za horizontalne panelaky v nudzovych koloniach, kde sa presuvaju od prace a do prace, minaju svoj zivotny cyklus na zbytocnosti.
Deti vyrastajuce v tomto rozpolozeni, kopiruju od malicka svojich rodicov, su castokrat precenovane a kult dietata z nich robi nedoknutelne modly, kedy vsetko a vsetci naokolo sa pdriaduju a ohybaju podla vreskotu neplnoletych, no nasledne po dosiahnuti urciteho veku zodpovednosti, ich vynimocnost, ne nakhradena za uplnu bezvyznamnost, konfrontaciu z realitou, ktora ich nepotrebuje, iba ako ludske zdroje, avsak pre nich pre maximalnu priemernost, nieje miesto. Potom sa z nich stavaju hikimori, alebo fetaci, pripadne migrujuce ludske zdroje, ak maju dostatocnu jazykovu vybavenost.
A svoj cas, minaju rovnako bezucelne, ako ich sploditelia.
Ak si totiz ludsky zdroj uvedomi, kolko svojho zivota minie na uroky z urokov, za veci ktore nepotrebuje a ako drahe su veci, ktore pre svoj bezvyznamny zivot potrebuje, ako napriklad byvanie a potrava, pochopi celkom polahky, ze ak sa nezucastni tohoto vecneho kolobehu houna v prirode, bude vycleneny podivin, jedinec odtazity a vyvrhnuty spolocnostou, alebo komunitou zavislych a slnko bude svietiti aj tak pre vsetkych rovnako.
Horsie je, ze vsetky tieto aktivity a cim ich je viac, alebo su "jedinecne", su spoplatnene a nie kazdy vie sam so sebou hrat sachy, alebo do nekonecna onanovat.
Na tento fenomen, prisli akorat hikimori. Ostatny maju smolu a musia sa zucastnovat vsedneho zivota.
10. 6. 2019   lues
:)))
100 bodov
vystihol si to dokonale
11. 6. 2019   Dig
Pekne si napisal LOLO, kus pravdy je v tom.
1/1