Názory čitateľov


Názory k článku:
Svet sa do 10 rokov zmení, musíme tomu prispôsobiť aj investovanie

3. 6. 2019   duro
to bude asi najhorsie obdobie ludstva, o tvojom byti ci nebyti rozhoduje robot, dokonca vojak bez citu, len chlad, obrovska nezamestnanost kvoli tomu ze uz teraz ludi nepotrebuju kvoli robotizacii...absol utna dehumanizacia a korporatizacia...su mrak ludstva.
3. 6. 2019   Lolo
Problem je, ze nasa planeta nema dost priestoru pre bohatych. Dolezite je, ako budu robit euthanasiu na nepotrebnych, alebo nadbytocnych ludskych zdrojoch.
Skonci to asi ako v jednom diele cierneho zrkadla, Patnáct milionů meritů..
3. 6. 2019   Johanes Klaiderson
Svet za sa posledných storočí naháňa za ziskami , chudobný za plácu na svoju existenciu. A Tak sme ako ľudstvo otroci pre pánov bohatých a chamtivých ľudí ! Prečo je dnes taký veľký rozdiel v chudobe a bohactve ? Pre zisky a sprostosť hlúposť bohatých !!! Financie v bankách a zlate sú mrtve, neužitočné bohactvo, za ktorá Boh bude bohatých trestať.Už na tejto Zemi za ich života ! Penieze a financie musia pracovať ako ľudia za pásom vo fabrike !Ľudia nevedia a v školách ich neučia ako v živote hospodáriť a premieňať financie na úžitok ! Preto všetci chcú mať veľa financii ! Ľuďom treba vrátiť zmysel života.Lebo budú robiť neplechu, vojny ,vzbury a nespokojnosť. veľké korporacie a Bohatý sa tešia z majetku ale to je ich záhuba, lebo ich bohactvo prináša len papierový zisk ale peniaze , financie nepracujú ! Keby peniaze a financie pracovali bol by Raj na zemi. Nebolo by chudoby ani hladu ani vojny a utrpenie ! Tak ako vo vesmíre všetko pracuje pre všetkých , tak aj peniaze a financie nesmu leňošiť ale prinášať úžitok všetkým. Svet sa musí zmeniť a MSPS je budúca nádej pre Slovákov a Svet pre budúce veky.
5. 6. 2019   hoax
predpokladam ze mate daleko od finančnej gramotnosti ..
3. 6. 2019   anonym
Pre mňa už existuje len cash, žiadne kŕmenie darmožráčov :)
3. 6. 2019   Jake
Oplatí sa držať cash, keď je všetko drahé (akcie aj reality). Aj Warren Buffett to tak robí. Ale keď to trochu zlacnie, oplatí sa Degiro
degiro.ie/data/ pdf/ie/commission-fre e-etfs-list.pdf
Tam nedávaš darmožráčom nič. Presne vieš, akú máš stratu na index. Na webstránke indexovej spoločnosti si pozrieš rozdiel medzi gross total return a net total return. To je okolo 0,6%p.a. A pri ETF si pozrieš TER, to je tak do 0,2%p.a. Dokopy 0,8%p.a.
U zlodejov typu Tatra banka je strata na index až 5%p.a.
imgway.cz/v/Wc2 .jpg
3. 6. 2019   palo
až na to, že degiro neotvára slovákom účty
5. 6. 2019   hoax
..ale mozes mat degiro.ie kde mas vsetko anglicky a mas aj eurovy učet...
a ak niecomu nerozumies mozes mat aj degiro.cz tam to mas v CZ a snad pochopis
3. 6. 2019   Dear Deer
Nemecká historička - žijúca v Írsku - Marie Sophie Hings (31) - sa stala v roku 2017 bloggerkou roka, lebo brilantne a dojímavo popísala tragický osud svojej 22 člennej židovskej rodiny (blog "Read on, my dear, read on") z ktorej väčšina našla smrť v nacistických koncentračných táboroch.
Nemecký časopis Der Spiegel bohužiaľ odhalil, že jej otec bol evanjelický pastor v Stralsunde a aj celý zvyšok rodiny boli evanjelici, ako repa. Či boli aj v NSDAP a či náhodou neboli v koncentračných táboroch, ako dozorcovia - zrejme pedantní Nemci ešte vyšetria.
Bloggerkin právnik drzo odpovedal, že jej "dielo" nebola dokumentaristika, ale "krásna" literatúra, takže drobné skreslenie nepodstatných detailov - akými (podľa neho) nepochybne je smrť 22 ľudí - je len bežná a neviná autorská štylizácia reality.
Štatistický problém však môže byť, že obetí už teda si nie je 6 000 000 ale 5 999 978. Že to je predsa jedno a pre 6 miliónoch na 20 nezáleží. Aha. Ja som myslel, že záleží na každom ... (napríklad aj neľudsky umučených Rusoch, za ktorých nikto nikdy žiadnu cenu "Blogger roka" nedostal - pričom židovské obete, ktoré koncentračné tábory prežili (a mnohé sa dožili neuveriteľne vysokého veku) - sami priznávali, že to, čo robili nacisti Rusom bolo neporovnateľne zverskejšie, než to čo robili im :(((
A čo to má dočinenia s radami investičných poradcov z Fidelity Investment ?
Dúfajme, že nič ...
PS Der Spiegel mimochodom zverejnil na titulnej strane fotku z invázie sovietskych vojsk do ČSSR v auguste 1968. To číslo mám odvtedy odložené. Že no a čo ? Nuž to číslo vyšlo tri týždne mesiac pred inváziou :) Asi sú (na rozdiel od Topiek ;) dobre informovaní ...
3. 6. 2019   Kamil
Jej fotka i.ytimg.com/vi/dfWE ZJnwT7o/maxresdefault .jpg
3. 6. 2019   Jake
Už sa zmenil bit.ly/2Z48Pf0
1/1