Názory čitateľov


Názory k článku:
Slovenský gastrobiznis: Stovky nových reštaurácií a krčiem pribúdajú každý rok

25. 6. 2019   Martin
Veľmi správne ,každá vec na Slovensku musí byť ofrflaná, v tomto prípade skóre 3:1
30. 5. 2019   jahoda
reštauracie a krčmi v jednej kope, to sa robi potom štatistika
30. 5. 2019   anonym
Vela neznamena dobre.
Viac neznamena lepsie.
U nas zmizla kultura verejneho stravovania, objavil sa fenomen stravujucej sa chudoby. Ludske zdroje z gastrolistkami, okupuju vseliake rychlozerky a zariadenia vydaja stravy ustajnenym openspejsakom, kde si na tackach, alebo z ufulanou obsluhou, schuti rychlo zhltnu obed z robotnikmi a tesia sa, ked si daju hlavne menu bez priplatku a bez polievky, niekde polievku z priplatkom a mozu dalej budovat nasu koloniu.
24. 6. 2019   otik
Normalna vec vo svete :D, ved ide len o jedlo, nikto nepotrebuje cez den niekam kde musi stravit 2 hod. na obed len aby sa najedol, len aby to vyzeralo. Aj robotnici su len ludia taketo pohrdanie som napriklad ja vonku necitil, tak ako sa tu ty prezentujes :)
29. 5. 2019   Dig
V takých, kde sa dá kvalitne najesť je ak tak minimum.
1/1