Názory čitateľov


Názory k článku:
Prepočítavanie: Obraz o tom, nakoľko je bohatý šéf Facebooku

31. 5. 2019   working class hero
ked pocujeme od zbohatlikov kecy o charite, hned vieme kolka bije... platte dane !
1. 6. 2019   apoliticky
na toho ,,sefa fakebuku,, sa staci pozriet...a kazdy rozumny clovek vie ze je to iba biely kon...je to synovec byvaleho riaditela CIA...a fakebuk je produk CIA...ktora takto tymto ,,dobrovolne,, ziskava od tupych oviec informacie o nich a ich zivotoch !...vivat tupe ovce...
5. 7. 2019   Análytik
Nie je biely kôň, ale סו– 5; לב– 3;
15. 7. 2019   hoax
trocha viac inteligencie a menej konšpirovania ..
1. 6. 2019   Adam
Pochybujem že tento pán by mohol mať v rukách takú obrovskú svetovú moc,myslím že je to iba rozprávka.
15. 7. 2019   hoax
on ma bohatstvo v akciach .. facebooku .. facebook nevypláca dividendu .. takže nemá z čoho platiť dane .. mozno ak predá nejaké akcie mu vznikne realny profit a z neho by mal ..
31. 5. 2019   PaloBA
Ako by mu mohlo zostať 67,3 miliárd dolárov, aj keď by polovicu rozdal a jeho majetok sa odhaduje na 67,3 miliárd dolárov?
25. 6. 2019   nicnevedko
v texte sa píše o viac ako polovici čistého imania
31. 5. 2019   Zom Riajty
Myslím, že to nie človek, ale robot. Lebo ak by to bol robot, tak na tú fotku by každý povedal, že je nevydarený, lebo je jasne vidieť, že to je robot. Veď aj tie dnešné silikónové sex-dolls sa už viac podobajú na skutočné ženy. Treba si totiž uvedomiť, že to, čomu masmédia hovoria "robot" sú v skutočnosti obyčajné priemyselné manipulátory (napríklad v automobilkách), ktoré tu už sú okolo 50 rokov. Pritom - vďaka nanotechnológiám - dnes už nie je problém konštruovať roboty z organických materiálov, čo je zároveň jediná cesta, ako vyrábať subminiatúrne senzory a aktuátory. Takže to zariadenia, čo je na fotke označené, ako "Zuckerberg" je už zrejme staršia generácia, lebo aj Trump má presnejšiu parochňu. Dokonca myslím, že aj to smiešne pomenovanie "Hora cukru" je Easter Egg, ktorým si tvorcovia vystrelili z z hlúpeho auditória, ktoré nevie rozlíšiť fake od reality (stačí si pozrieť ktorékoľvek voľby ;)
1/1