Názory čitateľov


Názory k článku:
Transpetrol už eviduje štandardné dodávky ropy cez ropovod Družba

23. 5. 2019   Sodoma Gomora
Stále sme sa nedozvedeli aký chlorid a kto ho tam nalial - čo nemohlo byť až tak jednoduché, keďže to musel byť aspoň jeden železničný vagón.
Ale zato zase čítame o "nekvalitnej ruskej rope" - hoci už vraj znova tečie - ale Boh uchovaj napísať, že tečie "kvalitná ruská ropa". Keby to však bola dobrá americká ropa - tak by sa iste písalo, že "znečistená americká ropa", "znehodnotená US ropa", či "kontaminovaná demokratická ropa". Ale najskôr: "dobrá americká ropa, surovo znásilnená ruskými, komunistickými diverzantmi"
Keďže ruská ropa (predtým sovietska") tu nerušene tečie desiatky rokov, jediný problém zrejm je smradľavý Slovnaft, ktorý ešte stále znečisťuje spodné vody, akurát šíreniu bráni hyraulická clona. A zlodejskí - akože demokrati - sa za 30 rokov nezmohli ani na to, ho niekam presťahovať, kde by ekologická škoda bola menej závažná, hoci už dávno pominul dôvod, aby bola Bratislava mestom chémie za účelom udržania potrebného percenta robotníckej triedy v hlavnom meste. Ani metro, ani nemocnica - len klamať, podvádzať, kradnúť a sem tam zabiť nejakú Volzovú ...
1/1