Názory čitateľov


Názory k článku:
AKTUALIZÁCIA - TELEKOM: Trump fakticky zakázal americkým firmám používať zahraničné telekomunikačné zariadenia

17. 5. 2019   Lofo
Myslím, že americké firmy a američania by sa mali chrániť pred prezidentom Trumpom. To čo robí a hovorí je na úrovni krčmového ožrana
16. 5. 2019   Unleash The Götterdämerrung
To sme tu mali za podobnej totality :)
V roku 1983 náš štátny podnik navštívil major X. z ŠTB (zaujímavé, že nie je v Zoznamoch) s vážnym varovaním aby sme nepoužívali americké počítače, lebo tie vraj cez satelity odovzdávajú údaje do USA. Kto pozná techniku tých čias, vie aký to bol nezmysel ;)
Dnes to však už nezmysel nie je a nielenže to nie je nezmysel, ale kompletná komunikácia cez internet aj telefóny je sledovaná.
Trumpete však až teraz došlo, že to čo naši amerckí priatelia robia bez akýchkoľvek šrupúľ robia štandardne už roky , by mohol robiť aj niekto iný.
Rovnako, ako im až teraz došlo, že aj drony nemusia používať len oni - hoci podliezaví programátori počítačových hier to - inak v geniálnej hre Half Life 2 - štandardne zvalili na obligátnych zlosynov Rusov ...
17. 5. 2019   WorkingClassHero
az na to, ze to nie je primarne o odpocuvani, ale o biznise.. velkokapitalista drista ostatnym o volnom trhu, ked potrebuje expandovat.. no na svojom domacom teritoriu cudziu konkurenciu nechce, lebo mu berie ksefty.. a tak je to aj s Huawei, Kaspersky.. obchodne vojny..
1/1