Názory čitateľov


Názory k článku:
Kuba má nedostatok mnohých produktov, vláda zavádza racionalizáciu

12. 5. 2019   Milan
Tak hej, majú tam 2 meny, 1 pre turistov a druhú pre seba, tie autá, to viem, že ešte pred revolúciou čo tam mali, tak tam už zostali a na nové nemajú. Lekárov vyvážajú za hranice, aj my od nich máme kupovať nejaké lieky v rámci deblokácie dlhu. A čo tam robí ten kamoš, aký má plat? Aké je tam bývanie a ceny domov? Viem, že cudzincom zase dajú riadnu prirážku. Zaujíma ma, koľko eur tam stačí 1 osobe na prežitie na 1 mesiac.
12. 5. 2019   Milan
Pred 3. rokmi mi 1 Kubánec žijúci v BA vravel, že už to nie je také u nich ako predtým. Tak dokedy tam budú ešte vládnuť komoši? Turista zaplatí za fakultatívny výlet toľko, čo domáci zarobí za 2 mesiace a aj tak majú málo.Môže niekto, kto nebol len v zóne pre turistov napísať ako tam žijú obyčajní Kubánci?
12. 5. 2019   Jaro
Kamarat si zobral Kubanku za zenu a prestahoval sa tam. Je velmi spokojny, hlavne s mentalitou. Ludia nepi-cuju , na rozdiel od nas. Hovori, ze kupuje za zlomok toho, co turisti. Co nie je v obchode, to mu donesu domov. Zdravotna starostlivost je udajne dobra. Auta su ale extremne drahe. Inac OK.
1/1