Názory čitateľov


Názory k článku:
Šijú pre známe odevné značky, zarábajú najmenej na svete

11. 5. 2019   j.d.
26/mesiac...to je neuveritelne!!! majitelia maju ake zisky,1000 nasobne?!
10. 5. 2019   M.V.
Rovnako skončili pred niekoľkými rokmi aj šičky na Východnom Slovensku v rukách talianského investora, ktoré si nosili prácu aj domov a v sústredných kruhoch do nej zapojili aj príbuzných. Len ich počet nebol 25 000. Netreba zdôrazňovať, že mzdu nedostali a tak si odniesli z firmy čo sa dalo keď nič iné aspoň "motorek," asi sa neušlo pre každého. Hlavný hromozvod potom urobil konateľ firmy, podrobnosti si už nespomínam, ale raz ich určite nahradí robotika len teraz sú lacnejší. Nech to skúsia ako družstvo samostatne alebo nech idú "ovce pásť." Podľa mňa sú v rovnakom postavení na Slovensku aj vedci, ktorých občas z neznámych dôvodov kopáči posielajú tiež ku krompáču, učitelia a dezorientovaná verejnosť preklína kontinuálne hlavne štátnych zamestnancov ako prapôvod všetkého zla aj keby ich už bolo mínus tisíc percent a zostal by len jediný.
17. 5. 2019   Štefan
To píšeš o Vranove nad Topľou?Manželka už asi osem rokov nedostala odstupné,polícia to prestala riešiť,že vraj sa nenašiel páchateľ.Hlavne že vedúci si otvoril obchodík s rybár.a poľov.potrebami a teraz na mieste tohto obchodíka stojí benzínka a stávajú tam motel,či čo.Že je to jeho pozemok.Mali mu ho zabaviť,keď nemali šičkám na odstupné.On sa teraz vyškiera a užíva si isto-iste "vydretý"star.dôcho dok!!!Nemáš nejaké informácie o tomto vyšetrovaní?Či to fakt zamietli do kúta?
10. 5. 2019   Lolo
To iste, sa v podstate da napisat aj o nasej kolonii, automobilkach u nas, napriek tomu, ze sme clenmi EU.
Sme plnohodnotne dominium, zdroj lacnej pracovnej sily, pre vyrobky, ktorych pridana hodnota je nizka, do koncoveho predaja v krajinach nasich kolonizatorov.
1/1