Názory čitateľov


Názory k článku:
Aj vďaka Onurovi a Šeherezáde: Návrat Turecka na mapu cestovných kancelárií

21. 5. 2019   Blind Man
Radšej šľapnem do hovna ako ísť do Turecka.
21. 5. 2019   jahoda
Pan Erdogan robí nové Turecko. Vyčistil Istanbul a teraz čistí zbytok krajny. Turecko předběhlo Saudsku arabiu v halal dovolenkách. je na 3 mieste. Vláda stavá letiska, tunely, umele ostrovi v blýzkosti Istanbulu, atomovú elektráreň, prieplav okolo Istanbulu. Za dva roky by malo uviest na trh aj svoje hybridne auto. Priekumy odhalili hromadu ropy ktoré chcu tažit. turecko by malo byt super velmoc za par rokov. uz dnes je v G20
21. 5. 2019   bingo
tOTO MA BYT V PLATENEJ REKLAME,šKRABAK.... .........A Turecko nikdy a ani neodporucam nikomu!!!!
21. 5. 2019   Lolo
V prvom rade, je to moslimska krajina, ktora je na hraniciach konfliktu v krajinach, kde sa tlcie kultura a fundamentalizmus. Navyse tam vladne kult osobnosti a krajina tazi prevazne z nestrannej podpory vsetkym stranam konfliktov. Maju more, to je fajn.
Ale vybrat sa do TR, napriklad karavanom, alebo len tak vlastnym autom, na stanovacku pri mori, to uz mozeme ist rovnako na vandrovku do Libye, alebo Egypta, ci priamo do Etiopie, alebo Maroka, ci Alziru.
Turecko by vzhladom na vlastne obyvatelstvo, bolo celkom fajn, problem su skupiny bojovnikov, za neviem co, alebo nechcem vediet, ktore sa v krajinach nachadzaju, na rekreaciach, alebo maju platenu rekreaciu, ci sa snazia asimilovat.
Co sa tyka serialov, nad tym je dobre sa zamysliet.
Ak telenovely maju prilakat turistov, tak sa treba zamysliet, akych turistov, prilaka do nasej kolonie Panderlak, Burlive houno, alebo sitcomy, ako Farma /zvierat/.
Mam dojem, ze okrem alkoholikov, alebo uchylakov, pripadne Japonskych turistov z vybavou televiznych dokumentaristov, sem asi nepride nikto, bez skafandru.
21. 5. 2019   jahoda
práve LOLO nevieš za čo bojujú, a krásne si napísal že ani NECHCEŠ. Takže kto chce kam pomožme mu tam. Nevyjadruj sa viac okolo toho.
21. 5. 2019   Lolo
To su krajiny, kde sa tlcu a podrezavaju navzajom, uz stovky rokov.
Armeni, kurdi, pastieri z polnohospodarmi, vojaci z miliciami, milicie z obyvatelmi, teroristi z teroristami.
Ale robia to na uzemi relativne pokojneho statu, ktory z priazdne osudu, postavia najvatsie letisko v Europe..
22. 5. 2019   jahoda
TY NECHCEŠ VEDIET o čo ide. Tak sa nevyjadruj. Trepeš somariny. začni čítať.
23. 5. 2019   Lolo
Nuz dobre.
Ak raz precitas tolko co ja a este aj toho zazijes na vlastnej kozi, budes dufam dost stary, aby si este mohol pracovat.
Tak sleduj serialy nasej produkcie a skus sa zamysliet, koho sem prilakaju.
Ja som si pozrel jeden diel Onura a nechapem, ako sa tam da schovat islam, alebo fundamentalny zaklad islamu, ked zeny mozu byt odhalene a dokonca rozpravat.
Ja si pamatam TR, ked tam mohli chodit skoro v minisukniach baby.
A ver mi, je to relativne davno i nedavno.
23. 5. 2019   jahoda
nieje dolezite kolko si precital ale co si cital a ako si to pochopil. nesledujem seriali na to nemam cas mam 3 deti. myslis si ze koly seherezade tam chodia turisti? ty fakt veris co tu pisu? takze podla teba v islame zeny nemozu rozpravat??? kedy si tam bol? napis rok a ja sam si zhodnotim ci to je pre mna davno alebo nedavno kde ty to nevies. a je dobře ze chodili v minisukniach podla teba?
1/1