Názory čitateľov


Názory k článku:
Premiér Pellegrini: Mnohé americké firmy plánujú rozvíjať svoje aktivity na Slovensku

4. 5. 2019   Blind Man
Koštoval Nulandovej koláče náš Peťko?
3. 5. 2019   hmhmhm
hmhmhm ze vraj planuju...no tak nech necakaju a konaju a potom budeme hodnotit.
3. 5. 2019   Lolo
Netusil som, ze Americka armada a jej zlozky, ako marina, letectvo a pechota, pripadne ich tylove zabezpecenie, su firmy.
Ale mozno su to ltd /s.r.o/ kompanie a mozno aj akciovky.
Ved aj rozviedky, alebo rozne agentury, sa castokrat tvaria ako firmy.
Mozu sem prestahovat cely Ramstein, Malacky ich radi privitaju aj z logistikou.
Na Liptovskej Mare, alebo na Zemplinskej Sirave, mozu spustit aj ponorky.
Nic sa nevylucuje.
Ved sme len kolonia, alebo dominium, nasa vladnuca konstitucna kleptokracia, rada ponukne nase ludske zdroje, ak sa minu pracovne miesta v automobilovom priemysle, do mlynceka na maso, ako zoldnierov, za nasu minimnalku, niekto tie uvery co maju hypotekarny otroci na krku, zaplati, niekto zo zdaneneho zoldu, niekto zivtom, stale je to lepsia forma sebevrazdy. A mozno nas budu tiez humanitarne bombardovat, ked budu vyhanat tie spriatelene firmy zas dakde inde.
Budeme taka strelnica v srdci europy. Inkubator startupu, alebo lakadlom investicii.
3. 5. 2019   M.V.
Asi to tu vykúpia na golfové aktivity lebo všeobecná mienka je, že Slováci majú stále veľa nehnuteľného majetku.Ovce pásť nepôjdu a ani sadiť zemiaky.
3. 5. 2019   Prevojnu Šťaldoríni
"Mnohé americké firmy plánujú rozvíjať svoje aktivity na Slovensku" - takže je najvyšší čas postaviť múr a uzavrieť hranice :)
Alebo poznáte nejakú US firmu, ktorá by tu chýbala ?
(čo sa týka US IT firiem, treba mať na pamäti, že to už dnes v skutočnosti dávno sú čínske pobočky ...)
Na druhej strane, postihnutí pseudodemokraciou už zrejme vnímajú aj premaľované petržalské paneláky, ako americké - stačí, že 30x zdraželi, hoci sú v skutočnosti vybývané a tak by mali mať len zostatkovú hodnotu, ktorá je cca 300 Eur :)
Americký zázrak však dokáže pridať na koniec aj tri nuly (ak ešte konjunktúra chvíľu potrvá) - pričom tento prpád je asni najkrajším príkladom smutného faktu, že US ekonomika noazj pracuje len s nulami a my sa po nej hlúpo opičíme, napriek tomu, že oni si vďaka monopolu na rezervnú menu dokážu - na rozdiel od nás - pred tie nuly pričarovať jednotku ...
Že neveríte a nerozumiete ?
Tak si pozrite, kto to celé pri najbližšej kríze zaplatí.
Ak ho nebudete vedieť nájsť, tak sa potom pozrite do vlastnej peňaženky ale sa radšej nedívajte do zrkadla, lebo pohľad na vpĺzutého sprostého somára by vám mohol otvoriť oči ;)
1/1