Názory čitateľov


Názory k článku:
Elon Musk o Tesle: Vďaka autám bez vodiča stúpne hodnota firmy na 500 miliárd USD

3. 5. 2019   yzyz
Uber tiez vytvara alebo sa snazi vytvorit monopolistu globalneho-fasistic keho oligarchu na taxikoch ... Uber vzdy a stale je strate kvoli vodicom v autach. Jedine moze byt Uber ziskove ked budu roboticke ich taxiky. Vsetko je to podvod mega a aj Uber a aj Tesla a spol. A najkrajsie na tom je ze Uber isiel na akciovy trh ten co nezaraba ako firma. Tak dostali peniaze od akcionarov. Preto je ekonomika a ekonomia pavedy ... Ty co nezarabaju a nemaju zisk Uber ty idu na burzu aby dostali kapital ...
Táto alternatívna taxislužba totiž v posledných rokoch skupuje jedného konkurenta za druhým, alebo vytvára kartel vlastnícky a dohodami previazaných firiem ako Didi (Čína), Grab (Singapor) a Yandex (Rusko).
https://www.akt uality.sk/clanok/6890 04/kto-ovladne-svet-p ar-obrovskych-firiem- moze-vytvorit-monopol/
3. 5. 2019   Blind man
Bláboly chorého havrana.
4. 5. 2019   apoliticky
Chory na mentalne si ty!...ani opatky nie si hodny mu pobozkat ty NIKTOS !
3. 5. 2019   lues
zase má niekto veľké oči ... rovnako ako pri bitcoinoch
celé tieto elektrické papaláš mobily sú jedna veľká fraška
ale príde sa na to, až keď sa viac rozšíria
a potom akcionári aj majitelia pojazdných batérií zaplačú
3. 5. 2019   yzyz
Tesla elektrovozidla nezarabaju ... Tesla ide do taxi roboticke auta. Kazde zmontovane elektrovozidlo Tesla je mega strata. To iste aj Tim Apple idu do banky na technologiach prerabaju tiez.
3. 5. 2019   Jaro
Mne to uz pripada ako pyramidova hra. Vysledky chabe , sluby velke. Jedneho dna to skonci. Je mozne, ze sa mylim , ale zatial to tak nevyzera.
3. 5. 2019   Pyramídový Chráč
Normálne podnikanie na americký spôsob.
Všetci všetkým stále klamú, až sa hory zelenajú :(
Zázračné je, že občas niečo aj vyjde :)
Ale keď, tak obyčajne až v nasledujúcej verzii ...
Najväčší problém s robotickými autami je ten, že nikto nevie, ako neuronálne site zareagujú v nepredpokladaných situáciach.
Je to podobné ako so psami.
Pes je "milý", "poslušný", "múdry", "krásny" ... atď. - ale keď mu prdne v bedni, tak kúsne - lebo má zuby a môže si v skutočnosti robiť, čo sa mu zachce - hoci aj zožrať majiteľa, keď dostane chuť.
Preto musia nebezpeční psi mať náhubok a vôdzku.
A tak to skončí aj s inteligentnými automobilmi.
Problém je, že ten náhubok a ni vôdzku ešte nikto nevymyslel, hoci pol IT sveta sa živí s security & safety.
Ale raz to príde a potom budú aj inteligentné autá, čo si budú šoférovať samé.
(električky a vlaky by už dávno mohli byť).
To však nebude závisieť od Muskov a Ajťákov - ale od právnikov - a tí sú notoricky pomalí (hoci je už 30 rokov od tzv. "nežnej revolúcie", stále platí komunistický občiansky zákon z dôb Antonína Novotného - a to ani nespomínam, že na univerzitách sa stále oháňajú Rímskym právom :)))
Musk má jedno obrovské šťastie - americkí investori majú toľko zbytočných stoviek miliárd, že nevedia do čoho by ich napchali a sú z toho tak zúfalí, ako antický král Midas zo zlata, na ktoré sa premenilo všetko na čo siahol (teda aj voda).
A tak násilne napchajú dolármi gágor každému podvodníkovi, ktorý im sľúbi viac - asi najkrajší príklad je Uber.
Tak ako má zvyšok sveta problém, ako nejaké peniaze získať - tam má Amerika problém, ako sa ich zbaviť (lebo stále prinášajú vlny ďalších a ďalších) ...
1/1