Názory čitateľov


Názory k článku:
Ekonomický koncept vysvetľuje, prečo majú mladí ľudia menej sexu

7. 5. 2019   jahoda
pravda je len jedna ludia. Študujte nezaujatým pohladom a pochopite o čo sa tu jedná.
7. 5. 2019   anonym
Sexu maju mozno aj dost, ale nerodia sa z toho sexu deti.
Je to ako vtip, pride mlady par ku doktorovi, ze nemozu pocat dieta, vraj skusali vsetko mozne, polohy, bylinky, menit stravu, kontrolovali spermie...
A doktor sa kukne na mlady par a povie.. Chlapi vam uz naozaj drbe?
6. 5. 2019   lenka
minule tusim bol clanok na nete o tom, ze statni zamestnanci ho maju 3x castejsie, ako zamestnanci v sukromnom sektore, tak kde je teraz pravda?
6. 5. 2019   nazor13
a preco by mal byt "casty" sex tou spravnou zabavkou? preco by malo byt všetko postavene na sexe???
6. 5. 2019   xxx
Majú menej sexu a na dôvažok ich cirkev reálne núti mať sex iba za účelom plodenia detí, pretože všetko ostatné je ťažký hriech. Rodinu vidí len ako inštitúciu na množenie detí. Je to fajn, ale ak máte mať každých 20 mesiacov ďalšie dieťa, tak je to na šialené.
6. 5. 2019   Blind Man
Chlapi uprednostňujú Anču dlaňovú a ženy zasa Róbertka lebo mu nemusia variť, žehliť a po ňom upratovať.
6. 5. 2019   lenka
a ty by si varil, ked nemusis?
6. 5. 2019   Lolo
Ludia maju menej sexu preto, ze maju internet.
Tam, kde internet nemaju, maju aspon satelit a to najma v osadach.
Ale tam sexuju na plne davky, je to otazka zivota a smrti.
Partnersky zivot a to najma heterosexualny, je velmi nakladna zabava.
Povrchne vztahy z oblasti homosexuality, su dnes preferovane, ako nieco normalne.
Problem drahoty sexu, pochopili uz aj v Afrike, kde najma mlady muzi, nedokazu zarobit peniaze, na zalozenie tradicnej rodiny, ciastocne za to moze voda, ale peniaze celkom urcite stym spojene su.
Utekaju teda do Europy, kde maju ovela vatsiu pravdepodobnost na sex zo zenou, ako neistu zoofilnu karieru doma.
6. 5. 2019   Realista
Je to hlúposť. Okolo mňa má každý mladý vlastný byt, auto, luxusné oblečenie, trávia luxusné dovolenky, ... Stály partner ich absolútne netrápi. Majú všetko čo potrebujú, ku čomu ich vlastne vedie táto spoločnosť. Dokonca majú aj dostatok sexu. Neviem odkiaľ je táto nezmyselná správa, zrejme ide iba o hoax.
6. 5. 2019   Balneo
Okolo teba? A to si das nick "realista"? Ty si asi paty z domu nevytiahol a nevidel ako ludia nie ziju, ale prezivaju v roznych regionoch na Slovensku.
6. 5. 2019   Realista
Ja žijem v Prešovskom kraji a okolo mňa je to tak. Nikoho nezaujíma, či si na to zarobili, alebo majú od tatka, či z hypotéky, prípadne predaja drog. Stačí vytiahnuť päty z domu a pozrieť sa na svet realisticky.
6. 5. 2019   Balneo
Takze v tvojom kolektive sa peniaze zarabaju inak ako poctivou pracou a poctivou placou? To mi bolo jasne od zaciatku, lebo v presovskom kraji je nieco take sci-fi a nie bezna realita....
6. 5. 2019   lenka
Asi musis poplavat tam, kde ti bude lepsie, aj ked lahko sa povie a tazko sa spravi. No bit sa do prs, ze si slovak, asi nema velmi vyznam, ked sa nemas dobre, ci sa mylim?
6. 5. 2019   Balneo
Socialni emigranti nemaju pravo sa vyjadrovat k situacii, v ktorej uz neziju, nech sa vyjadruju k situacii tam kde ziju Nemecku, Rakusku, Anglicku atd.
6. 5. 2019   M.V.
Každý si musí hľadať vlastnú cestu ku šťastiu - jeden pri počítači, druhý v náboženstve a tretí v deťoch v ktorých spoločnosť vidí buď vojakov alebo nateraz daňových poplatníkov, ktorí sa majú zodrať v práci.
6. 5. 2019   Dig
Asi najlepsi komentar tu, pretoze rozhodnutie na kazdom z nas co si vyberieme.
6. 5. 2019   pre Dig
Tvoj autor najlepsieho komentara zabudol, ze je tu aj pocetna skupina osob, co ich cestou stastia su podvody,, klamstva, zlodejina a to vsetko v pozicii politickej moci a jej prepojenia na mafiansko-podnikate lske kruhy s garanciou dedenia funkcii a pozicii.
7. 5. 2019   jahoda
Správna cesta je len jedna a tu treba hladat. nemožem napisat ako sa vola vymazu to.
1/1