Názory čitateľov


Názory k článku:
Rusko už toľko na zbrojenie nemíňa, vypadlo z top 5-ky

21. 5. 2019   mio
A že sancie nie sú účinné ked donútili Rusko obmedziť zbrojenie...
2. 5. 2019   Jahoda
V 50 rocnej historii NATO len jeden clen si nenechal lietat a manevrovat nad hlavou. Len Turek v 2015 tom zostrelil Rusa dolu. Zbrojit mozme ale ked sa bojime pouzit zbrane tak naco? Na vystrahu?
3. 5. 2019   Jahodový Džem
To nie je pravda.
Španieli už v roku 1966 dali dole Amíka aj so štyrimi termonuklárnymi bombami - z ktorých sa dve rozsypali a rozptýlili v Palomares asi 100X viac plutónia než Černobyl s Fukušimou dohromady. Pritom ani nemuseli vystreliť, lebo "lietajúca pevnosť" B-52G spadla dole aj sama (minulý mesiac prevelili Amíci letku týchto zázračných strojov aj do UK - zrejme pre obranu Brexitu - ak by náhodou Angláni neposlúchli :) Na druhej strane, naši americkí bratia všetko vzorne vyčistili a všetko vzácne plutónium pozbierali a pozorne odviezli domov.
Dáni sa podobne vysporiadali s inou B-52-kou, ktorá zase yebla v Thule. Keďže to je v Grónsku, nie je celom jasné čo tam Dáni hľadali a už vôbec nie, čo tam hľadali Amíci. Jasné je, že keby tam drbol ruský bombardér a rozsypal nukes, tak sa aspoň 100 rokov nebude o ničom inom hovoriť ani v športovom spravodajstve a operných kritikách.
Na druhej strane, naši US súdruhovia sú spravodliví a jednu 20-megatonu stratili aj pri rieke Sawannah. Keď jej však raz prehrdzavie rozbuška, tak letisko v Alaente nebude najväčšie na svete, lebo neexitujúce letiská nemôžu súťažiť :(
Ale v jednom máš pravdu - Erdogan sa ne5erie a teraz ide kupovať ruské protilietadlové rakety S400, čim dovádza Trumpa do šialenstva, lebo okrem Pentagonu mu to riadne spočítajú aj jeho majitelia zo synagogy - ktorí mu nezištne vybavili v Nemecku 2-miliardový úver - hoci pre Izrael fakt robí, čo vie a viac než sa legálne dá ;)
6. 5. 2019   jahoda
tvoj vůdce tvrdí ze prostitucia a špionáž su najdoližitejšie povolania sveta. jeho treba odstránit a jeho fanušikou tiež. začni premýšlat a čitať, nezaujatým pohladom
1. 5. 2019   KoVo
Západ stále poukazuje na Rusko ako bezpečnostnú hrozbu, pritom výdavky Ruska na zbrojenie klesajú a Západu, najmä USA stúpajú. USA má vypracovanú doktrínu preventívneho jadrového útoku, Rusi len odvetného. Kto je tu hrozbou ?
1. 5. 2019   Nakoncikonca Niejekoniec
Však to je - ako celá tzv. "demokracia" - len o kradnutí - a najhoršie je, že všetci veľmi dobre vieste, že celým zmyslom zbrejnia sú len provízie pre vyvolených.
Je to pohodlné, lebo utajené a na chvíľu sa stám prestalo len preto, lebo viac sa dalo nakradnúť na počítačoch (od 1989 nebola urobená ani jedna jediná štátna IT zákazka bez úplatkov ...) Problém, je Číňania stále makajú viac a viac - a tak už je všetko príliš lacné. Niečo sa ešte dá spraviť na IP - ale to si už odchytili najsilnejší - a tak si niekto (Trump) spomenul, na čom sa najlepšie ryžovalo voľakedy. A ak Rusi nebudú spolupracovať, tak im Amíci navozia zbrane sami - len aby bolo koho obviniť a koho útočiť (videli sme v Iraku aj Lýbii - pričom aj obojstranne lobotomizovanému je jasné, že Irak nemal s pádom dvojičiek aboslútne nič spoločné, keďže to dokázateľne spískali Saudi - zrejme na kohosi pokyn, kto s na tom kardinálne nabalil ...)
Vyššie uvedené samozrejme nie je pravda a je to len sprostý pokus o nevydarenú konšpiráciu.
Hybaj drichmať, stará mama !
1. 5. 2019   mighty
no ale pre dbrnutych mopslikov USA z NATO to nic nemeni. Rusko je stale postrach a treba zbrojit.
4. 5. 2019   ivan_kvc@yahoo.com
tak ja neviem ako je to s tou agresiou
30. 4. 2019   anonym
I tak majú najlepšiu armádu na svete...
30. 4. 2019   hoax
američania ? hej majú
30. 4. 2019   anonym
Len v tvojom vlhkom sne :D
30. 4. 2019   anonym
Už nemajú kam dávať rakety, treba ich pominat :)
1/1