Názory čitateľov


Názory k článku:
Gangy sa zameriavajú na školákov, lákajú ich na ľahko zarobené peniaze

30. 4. 2019   M.V.
Mladých ľudí láka systém užívaj si dnes a zaplať zajtra alebo až o rok, nepovzbudzuje ich na poctivú profesionálnu prípravu. Bez námahy som našiel asi 200 fondov, ktoré sľubujú, že mi zaistia existenciu len musím mať dosť peňazí na pravidelné investovanie a vyváženie inflácie - no ktorého mladého človeka by to nelákalo, ale kde na to vziať a nemusieť bojovať o svoj plat pri výkone za dvoch prípadne s exekútorom? Korporácie sú už úverovo dôveryhodnejšie ako štáty a sú to v podstate tiež koncentrované gangy na ktoré je zákon krátky alebo zámerne pokrivený a dôsledkom je vnášanie chaosu do právnych mechanizmov a do všetkých vzťahov v spoločnosti. Dokonca štátna moc sa s nimi spája a to je ten moderný fašizmus, ktorý na vedľajší úväzok tyranizuje ľudí.
29. 4. 2019   Vašezlé Svedomie
Mafie a gangy sú produktom systému a bez neho v skutočnosti nemôžu existovať.
Aj Černák by bez spolupráce politikov, SIS, polície, sudcov a prokuratúry ostal len obyčajným šoférom autobusu - prípadne by už po prvej vražde skončil tam, kde je teraz.
Hlavne by sa však zastavil a nikdy sa nedostal vražedné ošiaľu, ktorý už zjavne považoval za normál.
V skutočnosti ho stačilo zastaviť, keď začal chovať levov a nemusel ani nikoho zachloštiť.
Ale ako je možné takéto niečo chcieť od spoločnosti v ktorej ani šajba ako Generálny prokurátor NEPOZNÁ zákon - hoci je študovaný právnik ???
Lebo dnes vlastne+ legalizoval nacizmus, keď Najvyšší súd skonštatoval, že "neuniesol dôkazné bremeno".
Sorry - ale také fiasko si nemôže dovoliť ani laik - takže v tom lepšom prípade to je dôkaz totálnej neschopnosti - fotom ale má Matovič pravdu a Čížnár by mal pokorne opustiť "Kočnerov bufet" - ľudovo zvaný aj Generálna prokuratúra", alebo je to niečo ešte hrozivejšie, lebo možno v skutočnosti tak jednal, práve preto aby bol dosiahnutý výsledok, ktorý nastal.
Skutočný samuraj by zrejme musiel siahnuť po seppuku (harakiri) - aby jeho rodinu ešte sto rokov neopľúvali okolidúci - dnes to našťastie nie je nutné a tak môže svoje schopnosti poskytnút spoločnosti aj v strážení objektov, OLO, či mestských stokách a kanalizáciach.
Prečo tak prísne - však sa vlastne nič nestalo ?
Iste, ale to chápe len pár jedincov, ktorí vedia čítať a chápu právne texty.
Skutočná vejenosť to pochopila tak, že Kotleba vyhral a preto je nacizmus dobrý. Pričom 99,9% percento populácie - včítane sudcov najvyššieho súdu a generálneho prokurátora samotného - v skutočnosti ani nedokáže rozlíšiť fašizmus od nacizmu (Hitler nebol fašista, ale nacista. Fašista bol Talian Mussolini. Nacisti sú národní socialisti - čiže tí kde vládnu národniari a socialisti. U nás sú národniari mafián Danko a turuloid Bugár a socialista je sebestredný Hranol. Takže tu evidentne netreba zavádzať to čo tu už dávno je - a v skutočnosti horšie, lebo skutoční nacisti mali nejaké ideály a česť, čo dneska naozaj neletí a z kriváka sa môže stať aj prezident :(
29. 4. 2019   Lolo
To sa u nas stat nemoze, deti nemaju na zosity a tuzky, nieto este karuselovat poeniaze cez ucty, ktore vlastne nemaju.
4. 5. 2020   spravodlivý
Podvodníci zneužili aj médiá – Aktuality.sk, TV Markízu, JOJ, zoznam.sk, topky ,čas.sk , Daniel Očenáš z TV Markíza. Denník PRAVDA, rôzne banky atd.
Sociálnymi sieťami sa v posledných mesiacoch šíria viaceré reklamné príspevky, ktoré odkazujú na články s návodom na to, ako zázračne zbohatnúť na trhu s kryptomenami, Bitcoin Evolution . Najmä na Facebooku—70% podvodných reklám na Facebooku!!
Dôverčivým Slovákom sľubujú, že len za 250 eur dosiahnu vďaka automatizovanému softvéru na investovanie zisk až 10 000 %.
Toto je opakujúci sa PODVOD pri ktorom neznámi páchatelia zneužívajú známe osobnosti a médiá. V aktuálnej vlne si vybrali herca Milana Lasicu, šéfa finančnej skupiny Penta Jaroslava Haščáka aj Andreja Babiša a Bill GATE aj Borisa Kollára ,Petra Sagana aj daľších. SUPERMODELKY, Adrianu Karembeu, Raperov-SPIRIT- VRBOVSKÝ a vymýšľajú ďaľších známych ľudí—Menia obrázky svojich podvodných reklám!!! Vytvárajú videá a fotky na Facebooku s bohatým životom, peniazmi a autami fotky VUB banky a bankomatov a iné. Po prečítaní Vám ide rozum stáť ako vraj rýchlo zbohatnete. Podvodníci majú tendenciu meniť produkty, ktoré používajú, aby tým predišli možnému vystopovaniu.“
Reklamy sú aj na sociálnych sieťach Twitter a Facebook .Objavili falošné reklamy, lákajúce na investície do kryptomien – Bitcoin a sľubujúce zhodnotenie investície o stovky percent. Ide o podvod, pri ktorom je cieľom VYLÁKAŤ OD ĽUDÍ OSOBNÉ A PLATOBNÉ ÚDAJE A NÁSLEDNE IM UKRADNÚŤ ÚSPORY.
Toto je tá podvodná firma volajú Vám z anglicka Londýn Grande FEX.
VOLAJÚ VÁM AK IM DÁTE KONTAKT- EMAIL A TELEFÓN-
POŽADUJÚ OD VÁS ÚDALJE BANKOVEJ KARTY AJ OSOBNÉ ÚDAJE.
+441224459531 Veľká británia London, Aberden
+441224980371 +441224980424 +442030510985 +441224980479
Bratislava , +421233323486 +421233323487 +421233323489
"Polícia môže robiť dožiadania, využiť medzinárodnú spoluprácu, pátrať cez Interpol či Europol a FSB, má teda dostatok možností, aby páchateľa odhalila," myslí si advokát Kuciaň. Správca stránky sa ukrýva za internetovú spoločnosť Cloudflare, Ladies , Tell the truh aj mnohé iné!!! Zneužívajú iné reklamné stránky, do ktorých podvodní - hekeri vnikajú!!!!!
Reklamy na Facebooku a na iných stránkach sociálnych sietí, ako aj pozvánky na skupiny na WhatsApp, sľubujú „ľahko zarobené peniaze“ a „investičné príležitosti“, podvodom uvádzajú mladých ľudí do omylu, že ide o legitímny finančný biznis. zločinecké gangy sa čoraz viac zameriavajú na tínedžerov
1/1