Názory čitateľov


Názory k článku:
Menoví experti: Ako nám bankári centrálne plánujú naše životy

2. 5. 2019   Hiti
Dalsia otazka z inej varky. Kto su ti centralni bankari a kolko ich pochadza z takych moralne neposkvrnenych investicnych bank ako Goldman Sachs napr....
1. 5. 2019   Maro
Skusme si polozit otazku(alebo najst na nete) komu patri NBS aka je to forma firmy( as,sro, rozpoctova a prispevkova org...), nenajdete to, komu patri, aka jurisdikcia pre nu plati, kde ma ulozene fyzicke rezervy(UK)
V centralnom bankovnictve sa udiali zmeny, dokazom je aj tento clanok na mainstreame.
1. 5. 2019   Ivan
Ukladať peniaze k nosatému židovi,a kupovať hlúposti ktoré nepotrebujeme.to je Fakt ekonomické perpetum mobile hodné nobelovej ceny ;-).Myslím že svet už je ďalej otázka je kedy to prihlúpy europsky politici riadený oligarchami pochopia.
1. 5. 2019   Zmiešaný Akciovýtrh
Inflácia - čiže znehodnocovanie meny - nie je prírodný úkaz, ale zámerná krádež v gigantickom rozsahu, spáchaná organizovanou skupinou. Proti tomu, koľko kradne NBS, je celá slovenská mafia aj so svojimi príbuznými politikmi a ostanými finančnými skupinami len veselý nezbedníček, ktorý si ani nezaslúži vyťahať za ušká.
Ale to pochopíte, keď pôjdete do penzie a zistíte, že ani s vašimi piliermi sa nedostanente nad úroveň kontajnera ...
Pri troške šťastia vás však dovtedy zahluší workoholizmus (toľko ako dnes sa nerobilo ani v gulagoch a koncentrákoch) a tak to nemusíte riešiť :)
Užite si a nezbudnite si vycapiť selfie na instagram, aby sa raz roboty mohli pobaviť, aké čudné opice to tu žili :)))
2. 5. 2019   zazka
Tvoj a odpoveď je typická pre dnešného ufrfľaného Slováka.
Inflácia sa ale nedá naplánovať. Určite nie priamo. Dá sa naplánovať zdražovanie, to áno.
S penziou to neviem. Ten zbytok je strašná hovadina. Kedysi boli ľudia otroci, potom nevoľníci a aj roľníci a robotníci pracovali od vidím do nevidím, minimálne 12 hodín. Dnes ju ustanovený 8 hodinový čas, pričom určité profesie (lekári, učitelia...) pracujú aj menej. Takžiež sú voľné soboty, ktoré ešte pred 40 rokmi neboli.
Troška menej hystérie a viac racionality.
1/1