Názory čitateľov


Názory k článku:
Cenovo je bývanie naďalej dostupnejšie ako v minulosti

20. 4. 2019   Lolo
Teoreticky je mozne, ze byvanie je dostupnejsie, ako v minulosti.
Ak si ho ludsky zdroj kupi.
Co ale cenovo dostupne nieje, su najomne byty, ubytovne pre migrujuce ludske zdroje a najma startovacie byty, pre mladych, mlade rodiny a vobec rodiny.
Problem je podobny, ako by niekto zo spravcov /vlady/ nutil ludi na miesto prenajmu, kupovat si v hoteli, hotelove izby, casti vybavenia hotela, chodby, alebo pozemky okolo hotela.
Pritom v zahranici a najma u nasich kolonizatorov, je vlastnictvo byvania, brane ako zbytona pritaz. Ludske zdroje sa stahuju v ramci miest, podla potreby prace, alebo aj z vidieka, do miest za pracou, bez vatsich problemov, nebudu si prenajimat drahe rezidencne byty a somariny, ktore nepotrebuju, ale standardne byty. Trebars vo Viedni, 80% bytov, vlastni mesto.
Preco asi?
Ponuka drahsie sluzby, alebo drahsi prenajom, ako sukromny vlastnik, alebo sprava bytov, v Bratislave?
19. 4. 2019   Frantisek Nahnevany
A plus na to "cenovo dostupnejšie bývanie" prípadne ešte tzv.DPH, ktorá de facto daň z PRIDANEJ HODNOTY ani nie je.
19. 4. 2019   G.S.
Podľa analnytikov máme sa skvele a ešte skvelšie ako skvele. Určite teda aspoň horných 10%. No a ostatní? A tí nech zdochnú. Je 30 rokov budovania kapitalizmu bez ľudskej tváre. Boľševici v takom období stavali trojnásobok dnešného počtu bytov a dostať sa k nim mohli aj tí slabší. Ale máme sa skvele. Ešte si aspoň môžeme povedať, že môžeme cestovať. A čo je to platné 75 % obyvateľstva, ktoré na to nemá peniaze. Máme násobky úradníkov ale boľševici boli v tomto vraj zlí. Aspoň že sme súčasťou mierumilovného paktu a absolútne demokratickej a slobodnej EU bez akejkoľvek cenzúry. Aj názor si môžeme povedať pekne doma v tichosti ak nie je v súlade s oficiálnou líniou bez strany a UV. Pardon UV máme ale to je len konšpirácia.
19. 4. 2019   Imrich
Celá táto Prosperita EU stojí na Hlinených nohách.Lacné Pôžičky Hypotéky spotrebné úvery natlačenými peniazmi centrálnou europskou bankou aby sa ekonomika sa hýbala. otázkou zostáva čo ďalej ak bude mať každý Hypoteku aj spotrebný úver a mesačne bude ledva splácať pôžičky.ďalší úver si väčšina ľudí na krk nezoberie.Automatic ky ekonomika nerastie zmenšujú sa zisky začína prepúšťanie menší príjem znamená malú spotrebu.Tieto cykly sa budú opakovať v krátkych intervaloch Táto Gumená ekonomika funguje ako nafukovacia Anča nafúkne sa použije a vyfúkne.
1/1