Názory čitateľov


Názory k článku:
Dve tretiny amerických finančných riaditeľov očakávajú recesiu v druhom polroku 2020

19. 4. 2019   Rozkokošená Trošková
Mňa tiež stále voľakto oslovuje, ale všetkých zdvorilo posielam do paže (predsa nikomu nebudem prezrádzať svoje recepty, ktoré sú mojou jedinou konkurenčnou výhodou - preto aj nepoužívam smerovky, lebo koho čo do toho, kam chcem zabočiť - keby to vedel, určite by tam zabočil aj on).
Je preto nepravdepodobné, že by významní finanční riaditelia poskytovali nejakej zaprdenej univerzite nejaké pravdivé údaje, lebo na také hlúposti jednak nemajú čas a aj keby mali, tak určite budú strategicky klamať, aby zmiatli konkurentov (tí to však vedia a preto okamžite otočia význam všetkého čo ktokoľvek povie - lenže to vedia aj tí prví a preto občas hovoria aj pravdu (ak sa im nepodarí ukryť))
Okrem toho za každého významného finančného riaditeľa robí v skutočnosti jeho robotu najatý študent, lebo významný finančný riaditeľa príliš zamestnaný plánovaním a čerpaním svojej každoročnej, viacmesačnej dovolenky, povinným golfom a každodennou návštevou spriateleného eroticko-drogového klubu, ktorý tiež platí z firemných peňazí, ako výdavky na marketing.
Dokonca aj komunizmu používal - vtedy výskumník ústavu experimentálnej psychológie - pán Šebej - svojho kolegu, ako množinu probantov, lebo všetci ostatní boli na Zlatých, či na lyžovačke.
Inými slovami, je to presne taký hoax, ako keď noviny píšu o "vedcoch" - čiže kačica, ktorú si vymyslel redaktorík, ktorý sa na žiadnu univerzitu nikdy nedostal, lebo by ho tam nezamestnali ani ako asistenta kuriča plneautomatickej stredotlakej plynovej kotolne. V ZŠ sa síce prepracoval iba po vybrané slova po "p", ale zato je dostatoťne vychcaný na to, aby vedel, že ani Duková univerzita, ani finanční riaditelia nebudú protestovať - lebo tej prvej je každá kladná publicita dobrá (lebo zadarmo) a tí druhí sa to nedozvedia, lebo také zdroje nesledujú. keďže tam nikdy nie sú žiadne insiderské informácie.
18. 4. 2019   Blind Man
Už to majú naplánované.
1/1