Názory čitateľov


Názory k článku:
Prvé jedlo z umelého mäsa bude stáť okolo 50 dolárov

18. 4. 2019   Robot Robotovič Robotov
Prísne vzaté, je to len uhlík, kyslík, vodík, trocha dusíka, fosforu, sodíka, draslíka, vápnika, horčíka, ako aj síry, hliníka a železa. No ale aby sa nepovedalo, aj trolilinka bóru, chlóru, fluóru, kremíka, jódu, medi, zinku a vraj dokonca aj molybdénu (dôkaz: potkan, ktorého predávkovali nejakou exotickou zlúčeninou molybdénu - ktorá v prírode neexistuje, ani keby Pán Boh chcel - zdochol).
Ale to všetko je len obyčajný balík protónov, neutrónov a elektrónov, ktoré sa dajú získať aj z kamenia, hovna, či hoci aj plutónia.
A aby sme boli úplne konkrétni - tak podľa Hitlerovho krajana - pána Schrödingera sú to aj tak len vlny, pričom podľa pána Heisenberga, ani nevieme, kde vlastne sú.
Všetko by bolo jasné, keby páni Schrödinger a Heisenberg boli kamaráti z tej istej synagogy,ale bohužiaľ ten prvý bol katoliko-luterán a ten druhý nacista.
Takže by už bolo načase, aby sa vedci prestali naháňať len za grantami a konferenciami ...
18. 4. 2019   Blind Man
Nech si ho žerie ten čo ho vymyslel. Ja ostanem pri pečenej krkovičke, šnicli, kolienku a možno pri steaku.
18. 4. 2019   Imrich
Kapitalizmus nenažranosť chamtivosť z toho urobí úplne niečo iné ako bol zámer.Otízka je je to bezpečné?Nebudú z toho pre človeka nejaké genetické zmeny mutácie a choroby?
18. 4. 2019   Vylíž Pičínsky
Dúfajme, že hej.
(pre tých, čo na to budú mať ;)
18. 4. 2019   fifo
konecne nejaka mila sprava :)
1/1