Názory čitateľov


Názory k článku:
Strach Marka Zuckerberga: Na svoju bezpečnosť dáva viac ako 20 miliónov USD

15. 4. 2019   Synagoga Nepustí
V demokracii platia občania dane aby ich chránila polícia.
Osobná násilná obrana je de facto zakázaná a ak náhodou polícia nie je (ako obyčajne)naporúdzi, tak to proste musíte strpieť.
Lebo ak budete strielať, biť sa, či použijete psiska, tak justícia sa bude cítiť dotknutá , že jej beriete kšeft a vyfasujete preto väčšiu pálku, než ten kto na vás zaútočil.
Naopak, on zinkasuje bolestné a prípadne aj platby za sťaženie spoločenského uplatnenia.
Dokonca aj keď zlodejovi ukradnete, čo vám ukradol, budete trestaný prísnejšie než on.
Lebo štátny aparát to vníma ako zásah do svojho monopolu a ohrozenie svojej autority. Na čo je extrémne citlivý a v tomto nepozná zľutovanie.
Pritom polícia v podstate nefunguje a ak ste sa už niekedy o niečo súdili, tak viete, aká katastrofálna je situácia s justíciou, aj keď ste v práve a máte dôkazy.
Pokiaľ nie ste vyvolený štetinatý sudca, tak na súd radšej ani nechoďte - akurát budete živiť advokátov.
Povedzme ale, že máte nejaké náhodné šťastie a súd by vám nebodaj naozj pomohol. To však musíte uniesť dôkazné bremeno - ale potom aby ste vždy a všade chodili so svedkom - ideálne právne kvalifikovaným, dvojmetrovým a s váhou aspoň 120kg svalovej hmoty. Čiže JUDr. s opaskom WBx.
Lenže na to každý nemá a preto Bonul, či Zuckerbergova ochranka.
Organizácie, ktoré by mali byť v skutočnej demokracii zakázané zo zákona, lebo interferujú s poslaním poriadkovej zložky štátu - chlapcami z V.B. (nie taxikármi).
Pritom ten sopliak Zuckerberg určite žiadnu ochranku nepotrebuje a len cez ňu tuneluje vlastnú firmu, aby sa mohol ukázať, že on pracuje zadarmo a jesť chodí do vývarovne pre homelessákov :)))
1/1