Názory čitateľov


Názory k článku:
Akcie do konca roka klesnú o 30 % a nasledujúcich 12 rokov sa z toho budú spamätávať

15. 4. 2019   Miláspomienka Nahirošimu
EU parlament dnes zavraždil internet a zástupcovia Slovenska sú spolupáchateľmi :(
Zjavne im nestačil zarobený milión EUR v čistom, ale sa ulakomili aj na úplatky tých, čo chcú na internete zarobiť ešte viac a spraviť z neho čisté ryžovisko pre seba a globálne Gestapo pre majiteľov demokracie.
Je neuveriteľné, že sa ešte dnes niekde nájdu aj slušní ľudia - a to v krajinách, kde by to človek naozaj nepredpokladal - lebo zástupcovia Holandska, Luxemburgu, Poľska, Talianska, Fínska a Švádska hlasovali proti a zástupcovia Belgicka, Slovinska a Estónska sa aspoň zdržali hlaovania. Zástupcov Slovenksa však interesuje len nezdaný plat €16000 mesačne, všimné od lobystov, atlantické tresky a to aby sme sa stali kolóniou Vatikánu.
Akože dobrá správa je, že internet nezahynie - ale to už bude úplne iný internet a nie ten, ktorý zmenšil zamegulu na globálnu dedinu. Takže si znovu pozrite všetky dystopické US SciFi filmy - práve to začalo a hercami tentokrát budete VY (a vaše digitálne identity)
Bude to internet, ktorý nebude spájať, ale rozdelovať, vycuciavať, sledovať a trestať. Spolu s 5. generáciou mobilnej komunikáce čoskoro spoznáte Diabla osobne (škoda, že ste príliš retardovaní, aby ste dokázali predikovať a pochopiť dôsledky - keď vám to konečne dôjde, už bude dávno neskoro) ...
15. 4. 2019   jahoda
ty prestaň už pozerat tie filmi a začni čítat knihy a najlepšie jako pochopit pritomnost je poucit sa z minulosti. Sodoma a Gomora ti určite niečo hovoria. ved aby nie.
15. 4. 2019   @@@
ja si myslim že ešte zavaži ako zareaguju vlady ...ak by sa to nechalo na čisto volny trh tak ako je to pravdepodobny scenar ale ak sa do toho zamiešaju vlady ako v roku 2008 a začnu zas tlačiť peniaze masovo do obehu aby zachranili bohatych tak ten scenar može byť aj iny a na ten doplatia najmä bežny ludi lebo to može priniesť vysoku inflaciu čim by si vlady znižili zadlženie lebo iflacia znehodnocuje dlhy čo politikom vyhovuje ale na druhej strane inflacia obera ludi o ich uspori ...ale je otazne či vlady zaujima čo bežny a chudobny ludia alebo ich skôr zaujima ako sa nabalia oni a ich bohaty kamarati .....aj pre tieto zle postupi vlad a nenajdenie riešeni v pripade krizy sa do popredia pretlačaju populisti o čom hovori aj ray dalio .....skratka dnes sme 10 rokov po začiatku nejakej krizy ale žiadna vlada nevypracovala scenar ako postupovať namiesto toho všetkych uspokojuju že dalšia taka kriza ako v roku 2008 na nehrozi a ked nejake aj pridu tak budu ovela slabšie takže sa nie je čoho obavať ...ale to je nezmysel a ked problemy nastanu zas nebude žiadne riešenie a prijme sa nakoniec riešenie ktore prinesu firmy a tych isto nezaujima čo chcu bežny a chudobny ludi ti zas ako v roku 2008 budu hajiť len vlastne zaujmy častokrat na ukor ostatnych .....takže veci len zhoršuju
16. 4. 2019   hox
vlády tlačia peniaze ostošesť už nejaký čas ..a nechystajú sa spomaliť ..
1/1