Názory čitateľov


Názory k článku:
Ceny nehnuteľností: Dosiahli už svoje predkrízové maximá?

17. 4. 2019   Araf1
Dajako mi tie ceny pre Nitru nesedia, na tabuliach na Farskej ulici pýtajú za dvojizbový byt 65m2 okolo 92000
17. 4. 2019   Frantisek Nahnevany
A k tomu prípadne ešte 20%-ná tzv.DPH, ktorá v skutočnosti daňou z PRIDANEJ HODNOTY ani nie je.
13. 4. 2019   eXtrem
A to este dodam ze deti uz tomuto statu neplanujem. Cakal som roky, setril namiesto riesenia situacie to ide presne opacne. setrim a neustale vyssie ceny aj ked dovod nieje. Umelo sa tu vytvara bublina, banky a korporacie cicaju narod pokial sa da do posledneho speku. Potom ked nebudu mat koho, respektiven uz nebude koho zadlzit sa im to krasne zosype to je ten bumerang co ich caka. Urcite ceny popadaju rapidne ale kto im to bude kupovat toto otazka.
9. 5. 2019   zazka
Ty si fakt extrém. Kde čakáš, kým nehnuteľnosti klesnú? Pod mostom?
13. 4. 2019   eXtrem
Ja rozmyslam ci niekomu dobre nehrabe. Realitky, developeri, banky jedna mafia. Cakam na pokles a zrealnenie cien. Niektore regiony sa hraju na Pariz a Berlin. Pritom tam nic nieje ziadne sluzby, hodnotna praca. Ale nech toto robia. Bumerang im pride nazad. Ja rozmyslam nad kupou bytu a emigracii do ineho statu. Este vyckavam nic nekupujem neminam. Uvidim. Potom bude mat prijmy iny stat. Nie moj problem. Problem chamtivosti velkej vacsiny a problem tohto statu.
12. 4. 2019   anonym
Veľa detí sa nenarodí kvôli tomuto a migranti nás nezachránia
12. 4. 2019   Frantisek Nahnevany
Pri cene nehnuteľnosti /a nie iba pri tejto cene/ si všimnite z čoho resp. z akej sumy prípadne platíte tzv.DPH. Z PRIDANEJ HODNOTY to rozhodne nie je.
1/1