Názory čitateľov


Názory k článku:
15 vecí, ktoré milionári robia inak než všetci ostatní

2. 5. 2019   Znalecpomerov
Tak aj ja spím menej a robím viac a stále mám hovno.Niekde je chyba.
22. 4. 2019   gm
vsetko sedi ako vysite na ... paris hilton
23. 4. 2019   Erik
Manipulácia aby si občania šetrili.V preklade pravidelne ukladať peniaze k Nosatému židovi do banky alebo do dôchodkových fondov.Toto urobí iba Hlupák pred 20 rokmi ste mali za 100€ 500ks chlebov dnes máte za 100€ 100 ks chleba čo znamená že inflácia vám znehodnotí peniaze.Za 20 rokov úspor budete mať tisíce za ktoré si takmer nič nekúpite.Určite je dobré mať rezervu cca 7000€ ale Lepšie je kúpiť pozemok alebo byt a nie pchat peniaze židovi do banky
22. 4. 2019   Obermaršál
Všimili ste si, že na fotke prezentovanej Topkami majú Vadala aj Gašparovič presne rovnaké ústa ?
Pritom sa jedná o atypický tvar, takže to vyzerá, ako nejaké genetické prepojenie.
Na druhej strane by som sa už vôbec nečudoval, keby sa ukázalo, že Vadala je - podobne ako novinár Toth - policajný agent v prestrojení s legendou mafistu a ten druhý zase mafiozo v prestrojení s legendou policajného prezidenta ;)
V umení byť krajinou neobmedzených nemožností už Slovensko dávno predbehlo svoju učiteľku pod zástavou s pruhmi a hviezdami ....
22. 4. 2019   ainemunys
Skromný človek túži zvyšovať svoje bohatstvo ?
Imanie svetovej populácie nie je nekonečné. Aj z neustále rastúceho koláča má len niekto väčší krajec.
Nepletiete si skromnosť s niečim iným ?
Ak by boli všetci milionári ...
22. 4. 2019   M.V.
Dalo by sa súhlasiť, ale najskôr musí mať jednotlivec príjem, aby sa dalo výraznejšie šetriť a napokon sporivec musí zhromaždiť aj určitý sociálny kapitál, aby ho vybrali na konkurze. Tak to jednoducho funguje inak zostáva ukladať len tú časť príjmov, ktorá má v podstate v budúcnosti o nahradiť opotrebované spotrebné predmety a v podstate sa vlastne nič neušetrilo. Celý svet je homogénna chudoba až chátra, ktorá by sa mohla vzbúriť, tak sa to rieši otvorením migrantských trás a šírením sociálnych rozprávok alebo sofistikovanými metódami mediálnej propagandy. Najbohatší totiž dobre vedia, že bez bezpečnosti sú im zámočky s pristávacími plochami pre vrtuľníky len na ozdobu. Môže byť každý vzdelaný milionár, mať vilu s bazénom, saunou, pozemky, akcie, dlhopisy, byť na vrchole hierarchie, desať dopravných prostriedkov a ešte zdediť priemyselné impérium??
22. 4. 2019   Cookies Tretíchstrán
Komunisti chceli, aby sa z každého stal vzdelaný milionár, mal vilu s bazénom, saunou, pozemky, akcie, dlhopisy, bol na vrchole hierarchie, desať dopravných prostriedkov a ešte zdedil priemyselné impérium.
Po prevrate sa však ukázalo, prečo to nemohlo fungovať.
Lebo 80% populácie boli katolíci.
Ale v mojom prípade sa im to našťastie podarilo ;)
22. 4. 2019   Frantisek Nahnevany
O. i. im ide "po ruke" prípadne ešte aj tzv.DPH, kde pri jej kalkulácii je všeobecne využívaná a zneužívaná ekonomická a matematická negramotnosť davu, ktorý oni v žiadnom prípade nenasledujú. Tak ako je napísané.
Suma, ktorú dav od roku 1993 pod skratkou DPH platí, sa v plnej výške štátu rozhodne neodvádza. Štátu sa odvádza, teda keď sa už odvádza, iba zlomok sumy, ktorú dav pod ikonou DPH v "dobrej viere" denno-denne platí.
1/1