Názory čitateľov


Názory k článku:
Prezident podpísal novelu stavebného zákona, tá rieši budovy ústavných činiteľov

10. 4. 2019   Lolo
Mozu okolo nich postavat vysoke mury, ploty a droty nabite elektrinou, strazne veze, reflektory, minove polia, gulometne hniezda, pripadne nastahovat na strechy protivzdusnu obranu, obranu pred dronmi, vystavat CO kryty, vsetko za nase peniaze.
A nemali by zabudat na plynove masky, atombordel obleky, scanery na auta, kontrolu potravin, filtre na vodu, suche WC, sklady nudzovych potravin, generatory na zalohu v pripade blackoutu, aby mohli uradnici hrat solitaire aj ked bude vsade na okolo tma..
11. 4. 2019   Ajto Príde
Neboj, to všeto tam dávajú už teraz - v skutočnosti ale len skrz provízie od dodávateľov. Keby dodávatelia javiskovej techniky dávali vyššie provízie, než dodávatelia filtro-ventilačných zariadení, tak by tam dali aj bábkové divadlo.
No a províziu samozrejme vždy berie ten, kto donesie objednávku - a v tom majú najlepšiu prax odberatelia Audín - iste vieš, kto ich dodáva a kto to zapalatil (pomôcke pre poslednú časť - toho somára nájdeš v zrkadle :)
V skutočnosti by pritom stačilo dať na okná, dvere, komíny a kanalizáciu poriadne hrubé mreže z titanu a požadovaná bezpečnosť by bola plne zaručená !
Konkrétne bezpečnosť obyvateľstva ;)
1/1