Názory čitateľov
Agrorezort teší zvýšený záujem Slovákov o slovenské mäso
10. 4. 2019 Lolo
Co je vlastne to "Slovenske maso"..
Je to maso obyvatelov, co maju v obcianskom preukaze napisane narodnost Slovenska?
Ale to su len mlade kusy, od roku 1993.
Stare kusy su narodnosti Ceskoslovenskej, alebo RBM, ci Slovensky stat.
Maso vyrobene v nasej kolonii, by muselo sa otelit, alebo oprasit na nasom uzemi, krmene tym, co u nas vyrastlo, porazene a rozburane a aj zabalene cisto u nas, na nasom uzemi, predane u nas v nasej kolonii.
A to prakticky ziadne maso nieje, akorat to, co si doma na lazoch dochovaju a zabiju ludske zdroje.
Vsetko co preslo cez nas agropriemysel, je priemerom aritmetickym, prietoku hmoty v ramci EU, nez to ludia zjedia. Jedine co agrorezort moze sledovat, je vysledny produkt po straveni tej masy.
Ostatne cestuje, pred zjedenim, krizom krazom, po celej EU.
Je to maso obyvatelov, co maju v obcianskom preukaze napisane narodnost Slovenska?
Ale to su len mlade kusy, od roku 1993.
Stare kusy su narodnosti Ceskoslovenskej, alebo RBM, ci Slovensky stat.
Maso vyrobene v nasej kolonii, by muselo sa otelit, alebo oprasit na nasom uzemi, krmene tym, co u nas vyrastlo, porazene a rozburane a aj zabalene cisto u nas, na nasom uzemi, predane u nas v nasej kolonii.
A to prakticky ziadne maso nieje, akorat to, co si doma na lazoch dochovaju a zabiju ludske zdroje.
Vsetko co preslo cez nas agropriemysel, je priemerom aritmetickym, prietoku hmoty v ramci EU, nez to ludia zjedia. Jedine co agrorezort moze sledovat, je vysledny produkt po straveni tej masy.
Ostatne cestuje, pred zjedenim, krizom krazom, po celej EU.
1/1 |