Názory čitateľov


Názory k článku:
Z banky vybral milióny, chcel vidieť že má skutočné peniaze

8. 4. 2019   Karol
V Afrike žije množstvo miliardárov, ale pracujúci Slováci sú nútení posielať z daní peniaze Afričanom. Ľudia, spamätajte sa!
8. 4. 2019   Automatická PráčkasWiFi
"Vypísal som šek a vybral 10 miliónov dolárov, dal ich do kufra auta, a potom si ich naskladali do izby. Díval som sa na ne a pomyslel som si: 'Teraz už verím, že mám peniaze" :)
Mal šťastie, že je v Afrike, lebo ak by ich mal v Kčs, tak na druhý deň by prišli komunisti a urobili menovú reformu a hneď nato demokrati, ktorí by mu ich zamenili na Sk a infláciou znehodnotili na desatinu a napokon by dorazilo EU, ktoré by mu ich znehodnotilo v pomere 30,126 ...
Takže ak by sa 70-ročná história zmestila do jednej noci, tak na druhý deň by mu z tých 10 miliónov ostalo 200,- dolárov.
Paramoutom humanity je, že za to nielenže nikoho nezastrelili, ale ani len nepotrestali - donca naopak, najväčší zlodeji v histórií sa dostávajú do učebníc ako "Otcova Národa".
PS som tak posledne rozmýšlaľ nad Čaputovou - aká úchylka ju viedla viedla ku kandidatúre - a uvedomil by som si, že ak by mňa niekto donútil byť prezidentom, tak by som sa hanbil ako prasa a rozbil by som doma všetky zrkadlá, aby mi neprišlo na vracanie ...
8. 4. 2019   lako
ta veta znela paradoxne: "Mal šťastie, že je v Afrike ..", ale v dnesnych pomeroch v nasej krajine, to uz taky paradox vobec nie je.
8. 4. 2019   Jaro
Vy dvaja o com tocite? Uz ste boli v Afrike ? Rezort v Hurgade sa velmi nerata. A co sa tyka menovych reform po vojne, tie prebehli v principe vsade. A Euro neznehodnotilo peniaze , ta SK by bola skor znehodnotena bez neho. PS.: vsimli co sa vsetko stalo v Afrike za 70 rokov?
1/1